Werkwijze

Elk project begint met een persoonlijk gesprek. Wij maken kennis met u en uw wensen en u leert onze mogelijkheden kennen. Samen streven we naar kwaliteit, perfectie en het ultieme. Bij NOESK werken we samen met de aannemer van een project, een architect, maar ook met de (particuliere) eindgebruiker. Wie u ook bent, de woonwensen van de opdrachtgever staan altijd centraal.

Uw constructie klaar in 14 weken

Op basis van uw wensen stellen we een offerte op. Na goedkeuring ontvangt u direct de gedetailleerde bouwtekening. Die maken wij met behulp van digitale tekensoftware. Hiermee kunt u (of uw klant) zelf ook alvast tekeningen voor uw inrichting maken. De bouwtekening is het uitgangspunt voor alle werkzaamheden voor uw nieuwe woning, eikenhouten schuur, carport of veranda. Gaat het om de bouw van een woning? Dan kunt u van het volgende uitgaan: van goedkeuring van de tekening tot het plaatsen op locatie bent u slechts 3 stappen en doorgaans ongeveer 14 weken verder. 

  1. We rekenen gemiddeld 5 dagen voor het maken van de constructie(delen)
  2. Er zijn 2 maanden nodig voor het aandrogen van het hout
  3. Voor het plaatsen van de constructie is in de regel één tot twee weken nodig

Maatwerk vraagt om tijd

Het bouwen van een houten gebintconstructie kan ook sneller, maar om vakwerk te kunnen leveren, nemen we de tijd die processen vragen graag in acht. Bovendien heeft u er uiteindelijk het meeste profijt van als het hout de tijd heeft gehad om goed aan te drogen. Het is namelijk van essentieel belang om krimpen van het hout tot een minimum te beperken. Zo zijn we gegarandeerd dat de hoge kwaliteit van het hout bewaard blijft. Zodra het bouwwerk goed aangedroogd is, is de constructie klaar voor plaatsing. Het opbouwen gebeurt op locatie en met extreme zorgvuldigheid door onze eigen vakmensen. De gehele eikenhouten gebintconstructie staat vaak na één tot twee weken op zijn plaats.

“We willen jullie bedanken voor de goede service en de mooie gebint constructie die jullie hebben geleverd. Het in elkaar zetten was mooi werk! We zijn er blij mee!”

Jaap en Ellen van den Broek

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op