Prefab houtpakketten

NOESK is dé specialist in prefab zelfbouwpakketten voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional. Wij leveren uw maatwerk constructie op locatie, inclusief nummering, technische tekening en bevestigingsmaterialen. Zelfs prefab wand- en dakpanelen kunnen wij op maat leveren.

Voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional

Van moderne bouwwerken tot karakteristieke eikenhouten gebinten met pen- en gatverbindingen: de computergestuurde CNC-machine van NOESK kan ieder type constructie op maat als prefab bouwpakket leveren. Prefab constructies zijn leverbaar in verschillende houtsoorten waaronder eikenhout of douglas uit eigen import. Op basis van uw schets of tekening calculeren wij graag een offerte, ook als u nog geen tekening heeft. Bent u overtuigd en wilt u meer informatie over een prefab houten bouwpakket? Neem gerust contact op met de vakmensen van NOESK voor advies op maat.

“Ik wilde jullie complimenteren met de juistheid van de maatvoering en afwerking van de verbindingen. Samen met de duidelijke werktekening en een zelf gehuurde kraan, hebben wij het in nog geen drie uur kunnen monteren. Dank hiervoor! Als het mag maak ik graag reclame voor jullie. De timmerman was helemaal verliefd op de constructie en zijn schoonvader wil er ook een!”

S. Schouten

Onze werkwijze voor prefab houtpakketten

Bij ieder project kijken we opnieuw naar de wensen van de klant en wat het pand nodig heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden voor het bouwen van een gebintconstructie in een nieuwbouwwoning.

Offerte en levertijd indicatie

Op basis van uw tekening of schets maken wij een offerte op maat, inclusief levertijd en bezorging indien van toepassing. U kunt het zelfbouwpakket ook ophalen op onze werf in Opheusden.

Definitieve maatvoering na akkoord offerte

Zodra de offerte akkoord is, geeft u ons de definitieve maatvoering door zodat onze tekenaar met uw ontwerp aan de slag kan.

Technische tekening

Onze tekenaar en werkvoorbereiders werken uw prefab zelfbouwprojecten in detail uit. U ontvangt per e-mail een technische tekening ter controle.

Zelfbouw houtpakket in productie

Zodra u de technische tekening heeft geaccordeerd, gaat uw houtpakket in productie. Tijdens de productie wordt ieder onderdeel genummerd zodat u hands-on aan de slag kunt.

Digitaal en print-versie bouwplan

In het zelfbouwpakket vindt u een genummerd bouwplan. Deze ontvangt u voor de zekerheid ook digitaal per e-mail.

Afhalen vanaf werf of bezorging op locatie

Zodra het prefab zelfbouwpakket met uw houten constructie helemaal klaar is, maken wij een afspraak met u om het bouwpakket op te halen of te laten bezorgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor prefab zelfbouwpakketten? Neem gerust contact met ons op om uw wensen vrijblijvend te bespreken.