Constructies en spanten

NOESK bouwt originele, houten gebintwerken voor unieke woningen met een luxueuze, landelijke uitstraling en een solide constructie. Wij zijn de specialist op het gebied van draagconstructies en houten spanten. Door vakmanschap met innovatieve oplossingen te combineren, kunnen we constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit produceren.

Sterke draagconstructies en eikenhouten spanten van NOESK

We maken houten gebinten, dwarsgebinten, houten balken, spanten en gordingen. Tussen, op en tegen deze onderdelen worden de muren, plafonds en daken van het bouwwerk bevestigd. Het resultaat is een stijlvol bouwwerk met een oersterke constructie. 

De draagconstructies en spanten van NOESK kunnen worden gebruikt voor luxe houten schuren, carports en garages, maar ook voor complete woningen of boerderijen. Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op.

“Wij zijn heel blij met het houtskelet, zoals geleverd in Rotterdam. Jouw mensen hebben fantastisch gewerkt en het staat er echt heel mooi bij. Echt super!”

Leonie Redert en Reinier Verwoerd

Draagconstructies bouwen, renoveren en restaureren

Dankzij onze jarenlange ervaring met authentieke eikenhouten gebintconstructies weten we wat een bouwwerk nodig heeft. Behalve voor het bouwen van draagconstructies en houten spanten kunt u bij NOESK ook terecht voor het renoveren of restaureren van uw houten gebintconstructie en individuele spanten.