(Kap)schuren

Denkt u aan een houten schuur in landelijke stijl, uitgerust met een klassieke rieten kap? Met een houten dak of pannendak kan natuurlijk ook. Of overweegt u een garage met veranda? Wat uw wens ook is op dit gebied, bij NOESK vindt u de schuur die u zoekt.

Eikenhouten schuur of kapschuur op maat

De afgelopen jaren heeft NOESK al veel verschillende soorten schuren met houten spanten gebouwd. Groot en klein, van landelijk tot meer eigentijds. Ook voor een houten kapschuur of bijgebouw kunt u bij ons terecht. Voor het vervaardigen van onze producten hebben we de beste machines ter wereld tot onze beschikking. We schuwen echter ook het handwerk niet. In onze ambachtelijke maatwerkoplossingen komen beiden samen. En doordat we sterk in bouwen op maat zijn, kunnen we wel zeggen dat de mogelijkheden haast onbeperkt zijn.

Houten gebinten, ambachtelijk maatwerk

Kapschuren zijn tegenwoordig erg in trek. Dat komt omdat de functie van een kapschuur veel breder is dan vroeger. De kapschuur werd vroeger op boerenbedrijven gebruikt om hooi of vee tegen weersinvloeden als regen en wind te beschermen. Tegenwoordig worden onze eikenhouten kapschuren vooral gebruikt als een buitenverblijf met een landelijk tintje. Niet zo gek als u bedenkt dat u op deze manier het hele jaar door lekker buiten kunt zijn. Zelfs op ijzige winteravonden. Ziet u uzelf al lekker onder een dekentje bij de vuurkorf genieten van een kop warme koffie of chocomel?

“Onze nieuwe schuur is erg mooi geworden; mooie combinatie van houtkleur en zwart, de verticale planken maken ‘m net wat meer bijzonder. En de mannen waren prettig en betrouwbaar. We zijn erg tevreden!”

Fam. van der Linden

Luxe eikenhout, lariks of douglas?

U kunt kiezen voor een open buitenverblijf of kapschuur of een uitvoering met zijwanden. Zelfs een gesloten kapschuur met vier zijwanden behoort tot de mogelijkheden. NOESK werkt enkel met de beste materialen. Onze kapschuren worden vaak gemaakt van duurzaam en stabiel eikenhout. Kiest u in plaats van luxe eikenhout liever voor lariks/douglas, dan is dat ook geen probleem. 

Renoveren van gebintconstructies

NOESK kiest ook voor het beste als het gaat om constructies. Onze schuren en kapschuren bouwen wij op basis van solide gebintconstructies met traditionele pen- en gatverbindingen. De eeuwenoude constructie is niet alleen oersterk en bestand tegen alle weersomstandigheden, maar geeft uw schuur of kapschuur bovendien een authentieke, luxe uitstraling. Met aandacht voor detail en onze jarenlange ervaring zijn we in staat om een maatwerkoplossing te bieden die op al uw wensen aansluit.