Bekijk ook NOESK
Prefab

Projecten overzicht

NOESK is de specialist op het gebied van houten gebintconstructies. Hieronder vindt u een reeks van de mooiste bouwwerken die we al eens hebben gerealiseerd. Wilt u ook gebruikmaken van ons vakmanschap en onze innovatieve technieken? Neem dan contact met ons op.

Eiken gebintconstructie Bleiswijk

Sluiswachterswoning & boothuis

Voor deze prachtige onder architectuur gebouwde sluiswachterswoning van een particuliere opdrachtgever in Bleiswijk hebben wij de gebintconstructie gemaakt van spintvrij Frans eikenhout. Voor de houten luiken, dakkapel en de overkapping van de entree hebben we de constructie vervaardigd uit duurzaam Azobé in combinatie met Padouk.

Bekijk project

Douglas gevelconstructie Velp

Gebintconstructie gevel hotel

Voor dit hotel in Velp hebben wij de douglas gevelconstructie gerealiseerd die samen met de blauwe panelen het complex een geheel eigen, natuurlijke uitstraling geven: dit gebouw herken je uit duizenden! De gebintconstructie van de gevels en veranda is volledig gemaakt van duurzaam FSC Douglashout.

In opdracht van Bouwbedrijf van Middendorp

Bekijk project

Douglas ontvangstruimte Velp

Gebintconstructie ontvangstruimte hotel

Voor de ontvangstruimte van dit hotel in Velp hebben wij de dragende douglas gebintconstructie gerealiseerd die samen met de mozaiekstenen en de donkere kozijnen het gebouw een geheel eigen en moderne uitstraling geven. De gebintconstructie is volledig gemaakt van duurzaam FSC Douglashout.

In opdracht van Bouwbedrijf van Middendorp

Bekijk project

Douglas gevelconstructie Velp

Gebintconstructie veranda en gevel

Voor de veranda’s en gevelconstructie van dit hotel in Velp hebben wij de douglas constructie gerealiseerd die dit prachtige complex een geheel eigen, natuurlijke uitstraling geven! De gebintconstructie van de gevels en veranda’s is volledig gemaakt van duurzaam FSC Douglashout.

In opdracht van Bouwbedrijf van Middendorp

Bekijk project

Eikenhouten ontvangstruimte Kesteren

Dragende gebintconstructie van Frans Eiken

Voor deze schitterende ontvangstruimte van 6,50 bij maar liefst 11,00 meter met rieten kap en karakteristieke glazen wanden in Kesteren hebben wij de dragende gebintconstructie (spanten, gordingen, sporenkap) gerealiseerd. De constructie is volledig opgetrokken uit hoogwaardig Frans eikenhout.

In opdracht van Hoveniersbedrijf Zaayer

Bekijk project

Eikenhouten bijgebouw Opheusden

Dragende gebintconstructie met veranda

In Opheusden hebben we dit 8 meter brede buitenverblijf met opslagruimte en veranda gerealiseerd met dragende gebintconstructie (spanten, gordingen, sporenkap). De constructie is volledig opgetrokken uit hoogwaardig Frans eikenhout en voorzien van een authentiek pannendak.

Bekijk project

Eikenhouten aanbouw Opheusden

Woningrenovatie met dragende gebintconstructie

Voor de aanbouw en renovatie van deze prachtige woning in Opheusden hebben we dragende gebintconstructie (spanten, gordingen, sporenkap) gerealiseerd. De constructie is volledig opgetrokken uit hoogwaardig Frans eikenhout en samen met het strakke, landelijke interieur geven de gebinten de woning precies het juiste karakter en gevoel.

Bekijk project

Eikenhouten veranda Zetten

Bijgebouw van Frans eiken met sporenkap

In Zetten hebben we dit bijgebouw met veranda gerealiseerd met dragende gebintconstructie met sporenkap. De constructie is volledig opgetrokken uit hoogwaardig Frans eikenhout en voorzien van een authentiek pannendak. Een echte aanwinst voor deze heerlijke zonnige tuin!

Bekijk project

Eikenhouten gebintconstructie Noorden

Dragende gebintconstructie van Frans eiken

Voor deze moderne, landelijk woning in Noorden die onder architectuur is ontworpen hebben wij de dragende gebintconstructie gerealiseerd. De constructie is volledig opgetrokken uit hoogwaardig Frans eikenhout. Naast deze maatwerk gebintconstructie hebben we de houtskeletbouw wanden en dakplaten prefab geleverd. 

Bekijk project

Douglas gebintconstructie Valkenswaard

Dragende gebintconstructie van douglas

Voor dit nieuw te bouwen kinderdagverblijf in Valkenswaard hebben wij de dragende gebintconstructie gerealiseerd van douglashout. Het betreft een gebintconstructie inclusief sporenkap met wolfseinden van ruim 10 meter breed en wel 35(!) meter lang.

Bekijk project