Werkplaats

In de werkplaats van NOESK werken vakmensen met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van eikenhouten gebintconstructies voor de meest uiteenlopende bouwwerken. We hebben al vele boerderijen, woningen, garages, schuren en andere bijgebouwen van een solide draagconstructie voorzien. Bij ieder project streven we opnieuw naar het ultieme.

Alleen de allerbeste materialen

Hierbij maken we gebruik van de sterkste houtsoorten voor het bouwen van draagconstructies: eikenhout en douglas. Het hout wordt zorgvuldig aangedroogd, zodat de kans op krimpen tot een minimum kan worden beperkt. Met douglas en eikenhout bouwen we duurzame en oersterke constructies van hoogwaardige en vooral constante kwaliteit.

Traditionele en moderne werkwijzen

bouwen met eikenhouten gebintconstructies is een techniek die al eeuwenlang wordt toegepast. Dankzij de geweldige resultaten maken we tegenwoordig nog steeds gebruik van de traditionele werkwijzen, echter wel aangevuld met onze eigen, innovatieve oplossingen.

Zo werken we met een unieke 5-assige CNC bewerkingsmachine die gebinten, spanten en andere onderdelen van de constructie in iedere gewenste vorm kan zagen en frezen. Dankzij deze machine leveren we dezelfde hoge kwaliteit, maar in aanzienlijk minder tijd. De afwerking van de constructie is en zal altijd een ambacht blijven, dat we met de hand uitvoeren.