Veranda’s en bijgebouwen

Een veranda of bijgebouw wordt gekozen door mensen die meer tijd buiten door willen brengen in hun mooie tuin. ‘Vakantie vieren in eigen tuin’, zoals veel klanten hun keuze motiveren. Met een veranda of bijgebouw heeft u 12 maanden per jaar plezier van het buitenleven, maar dan letterlijk naast de deur.

Meer genieten van het buitenleven met een eikenhouten veranda

Een terras met een houten veranda geeft een warme uitstraling. Een veranda is in feite een ruim, overdekt terras. Een veranda kan een aanbouw aan uw bestaande woning zijn of een balkon op de begane grond. Voor ons maakt het niet uit waar uw voorkeur naar uitgaat: onze houten gebintconstructies zijn voor verschillende type veranda’s en bijgebouwen geschikt. Als u er glazen panelen in laat zetten, noemen we het een tuinkamer of serre.

Pen- en gatverbindingen: functioneel en sfeervol

We onderscheiden veranda’s die meerdere dichte zijden hebben en de opengewerkte veranda’s met een verandahek waar de buitenwind door kan waaien. Bij de bouw van onze luxe eikenhouten veranda’s en bijgebouwen maken wij gebruik van houten gebintconstructies. Geen windhoos die uw bouwwerk omver krijgt wanneer uw veranda volgens deze eeuwenoude techniek is gebouwd.

Het mooie van werken met hout is dat functionaliteit en esthetiek vaak samenkomen. De benodigde pen- en gatverbindingen zijn functioneel (want: oersterk), maar veel mensen zien het bovendien juist als meerwaarde. Het komt namelijk de authentieke uitstraling ten goede. Het eikenhout dat we bij NOESK gebruiken, is van hoge kwaliteit en speciaal voor u geselecteerd. Kiest u in plaats van luxe eikenhout liever voor lariks/douglas, dan is dat ook geen probleem.

“Onze nieuwe veranda bevalt geweldig. We hebben echt het gevoel van een woonkamer in de tuin! Ik kan dit iedereen aanbevelen; jullie zijn zoveel flexibeler.” 

Herman

Eiken veranda of houten bijgebouw (laten) plaatsen

Samen kijken we wat het beste past bij uw huidige situatie. Daarna gaan we in de NOESK-werkplaats in Opheusden voor u aan de slag. U bepaalt of u de veranda of het bijgebouw zelf plaatst of dit door ons laat uitvoeren. Wanneer u ervoor kiest het zelf te doen, leveren wij u een compleet bouwpakket voor zelfbouw, inclusief alle planken en verbindingen. Omdat we uw wensen volledig in kaart hebben gebracht en beschikken over een unieke machine kunnen we het pakket volledig voorbereiden in onze werkplaats. Als u minder technisch bent aangelegd, adviseren we u de veranda of het bijgebouw door de ervaren mannen van NOESK in elkaar te laten zetten. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een echte eikenhouten NOESK in de vorm van een veranda, serre of bijgebouw? Kom dan eens langs in onze werkplaats in Opheusden. We ontvangen u graag in onze eigen, eikenhouten veranda.