Houten poort op maat

U wilt zorgeloos genieten van uw tuin en voorkomen dat mensen of voertuigen zich ongewenst op uw erf begeven. Kies dan voor een exclusieve, hardhouten poort op maat van NOESK. Bijvoorbeeld van padouk of Afrormosia, want alleen het allerbeste kwaliteitshout is goed genoeg. Wij werken alleen met de mooiste houtsoorten en materialen voor uw maatwerk houten poort. 

NOESK combineert eeuwenoud vakmanschap met moderne machines en materialen. Hierdoor profiteert u van een zeer constante kwaliteit en een uitstekende levensduur van uw klassieke of moderne houten poort. Ons team beschikt over jarenlange ervaring in het bouwen met hout, waaronder gebintconstructies zoals schuren, buitenverblijven, veranda’s en natuurlijk, houten poorten. 

Bij NOESK bouwen we bij voorkeur met robuust eikenhout, maar liever nog met mooie houtsoorten als padouk, afrormosia en azobé. De keuze voor deze houtsoorten komen ten goede aan de uitstraling en de levensduur van uw nieuwe houten poort. Deze houtsoorten zijn vrij rood als ze vers zijn en zullen op termijn prachtig lichtelijk verweren richting grijs, maar zullen nooit inleveren op de kwaliteit en uitstraling van uw poort. Want het oog wil ook wat! Uw nieuwe houten poort gaat jarenlang mee dankzij de duurzame materialen welke wij zelf importeren en afkomstig zijn uit verantwoord beheerde bossen.

Met name een hardhouten poort van Padouk (ofwel Padoek) is een zeer goede keuze. Padouk is een exotische, luxe en stabiele houtsoort welke uitermate geschikt is als materiaal om poorten van te vervaardigen. Padouk beschikt over duurzaamheidsklasse één en is goed voor een jarenlange levensduur van uw houten poort. Padouk is een bijzonder tropisch hardhout welke in de loop der jaren steeds mooier wordt. Onder invloed van de zon en het vocht in de lucht verandert de oorspronkelijke rode kleur, in een mooi, zacht lichtgrijze houttint. De rode kleur van vers Padoukhout is zeer kenmerkend voor deze houtsoort.  

Uw eigen houten poort op maat kunt u online eenvoudig zelfstandig samenstellen in onze poortenconfigurator. Hier kunt u zelf kiezen voor de gewenste houtsoort. U kunt deze unieke configuratie vervolgens naar ons doorsturen om meer informatie te ontvangen of de wensen vrijblijvend te bespreken. De gehele configuratie inclusief de prijsopgave kunt u ook eenvoudig naar uzelf mailen om deze te kunnen bewaren. U kunt gerust verschillende configuraties samenstellen, net zolang tot u de perfecte configuratie hebt bereikt. 

Heeft u vragen? We beantwoorden ze graag. De experts van NOESK staan voor u klaar met passend advies over uw toekomstige houten poort op maat. Laat u verrassen door onze oplossingen van eiken, padouk of een andere houtsoort. NOESK informeert u vrijblijvend over alle mogelijkheden om een houten poort voor u op maat te maken.