Over ons

Bij NOESK hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten gebintconstructies. We maken deze constructies voor o.a. boerderijen en traditionele woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, garages en carports. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Mannen van weinig woorden, bruusk en met karakter, die in onze werkplaats dagelijks de mooiste, oersterke constructies maken. Met hun handen én hun hart.

NOESK: uitsluitend maatwerk

Wij geloven in kwaliteit, in perfectie, in het ultieme. En dat betekent: geen standaardpakketten, maar uitsluitend maatwerk. Nostalgische en hoogwaardige houten producten met traditionele pen- en gatverbindingen is waar we goed in zijn. Op basis van onze ervaring en kennis van houtproducten zijn we in staat om voor al uw wensen een passende oplossing te bieden. Ziet u uzelf al wonen in een sfeervol huis met een plafond met houten balken? Genieten van een wijntje op uw rustieke veranda, met uw auto onder een eikenhouten carport met schitterende gebinten?

Traditionele methodes en innovatieve technieken

Het bouwen met behulp van gebintconstructies is een eeuwenoude techniek. Al in de Middeleeuwen werd er op deze manier gebouwd en vandaag de dag is dit nog steeds een van de meest solide bouwoplossingen. Onze vakmensen zijn gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en plaatsen van de gebintconstructies – veelal van eikenhout – voor boerderijen, woningen, garages, schuren en andere bijgebouwen.

“Onze nieuwe veranda bevalt geweldig. We hebben echt het gevoel van een woonkamer in de tuin! Ik kan dit iedereen aanbevelen; jullie zijn zoveel flexibeler.” 

Herman

5-assige machine voor frezen en zagen

Zonder onze medewerkers zouden we het niet kunnen waarmaken. Daarnaast hebben we ook een andere unieke troef. Sinds een paar jaar maken we voor het zagen en frezen van gebinten, spanten en andere onderdelen van de constructie gebruik van een unieke 5-assige CNC bewerkingsmachine. Het is de enige in zijn soort in Nederland. Deze machine combineert hoogwaardige kwaliteit met een aanzienlijke tijdwinst, omdat een groot deel van het werk nu machinaal en onder toeziend oog van onze specialisten plaatsvindt. De afwerking is en blijft een ambacht dat met de hand wordt uitgevoerd. 

Wilt u ook eigenaar worden van een échte NOESK? Neem dan contact met ons op!