Over NOESK

Hét merk voor houten gebintconstructies

Bij NOESK hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten gebintconstructies. We maken deze constructies voor o.a. boerderijen en traditionele woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, garages en carports. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Mannen van weinig woorden, bruusk en met karakter, die in onze werkplaats dagelijks de mooiste, oersterke constructies maken. Met hun handen én hun hart.

Noesk

Over ons

Bij NOESK hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten gebintconstructies. We maken deze constructies voor o.a. boerderijen en traditionele woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, garages en carports. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Mannen van weinig woorden, bruusk en met karakter, die in onze werkplaats dagelijks de mooiste, oersterke constructies maken.

Lees meer over NOESK

Onze mensen

In onze werkplaats werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen én hun hart. Onder het toeziend oog van deze specialisten wordt met behulp van traditionele en moderne werkwijzen constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit gerealiseerd.

Meer informatie

Vacatures

Klopt jouw hart ook voor ambachtelijk maatwerk gemaakt van het allermooiste hout? Wil je werken bij dé specialist op het gebied van eikenhouten gebintconstructies en woon je in Opheusden of omgeving? Neem dan contact met ons op en deel je passie met ons.

Openstaande vacatures bekijken

Certificeringen

Bij het bouwen van een gebintconstructie werken wij enkel met de allerbeste FSC gecertificeerde houtsoorten. Alleen dan komt ons vakmanschap het beste tot zijn recht.

Zo is NOESK zowel FSC als PEFC gecertificeerd.

Meer informatie

Verantwoord hout

Bij NOESK hechten wij veel waarde aan kwaliteitshout uit duurzaam beheerde bossen. We zijn dan ook trots dat we beschikken over zowel een FSC als PEFC-certificering. Deze certificeringen garanderen dat de productieketen duurzaam en transparant is. Lees meer over al uw voordelen met het kwaliteitshout van NOESK.

Lees meer