Renovatie

Al in de middeleeuwen werden houten gebintconstructies gebruikt bij de ontwikkeling van bouwwerken. Als u een specialist als NOESK in de arm neemt, kunt u deze eeuwenoude techniek bovendien ook toepassen in uw nieuwe woning of bestaande gebintconstructies laten renoveren. Door vakmanschap en innovatieve oplossingen te combineren, produceren we eikenhouten spanten en complete constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit.

Renovatie van uw houten gebintconstructie

Door de verscheidenheid aan type gebintconstructies is kennis en expertise vereist voor het vervangen van de constructie. Bij de renovatie van een houten draagconstructie kijken we goed naar het betreffende pand. NOESK zorgt ervoor dat uw gebintconstructie aan de huidige eisen voldoet op het gebied van veiligheid.

Uw gebintconstructie renoveren

Indien er meerdere opties mogelijk zijn voor de renovatie van uw gebintconstructie kijken we samen met u naar de beste oplossing. Vervolgens zullen we een nieuwe gebintconstructie realiseren, die u zonder zorgen kunt laten plaatsen. Met uw nieuwe gebintconstructie staat niets jarenlang plezier van uw gerenoveerde draagconstructie meer in de weg.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor een renovatie van uw gebintconstructie op maat? Neem gerust contact op met NOESK om de mogelijkheden te bespreken.