Specialisaties

De sterkste constructies voor uw bouwwerk

NOESK is de specialist op het gebied van houten gebintconstructies en eiken houten spanten. Onze specialisten ontwerpen en bouwen oersterke constructies voor onder andere woningen, boerderijen, schuren, veranda’s en carports.

Noesk

Constructies en spanten

NOESK bouwt originele, houten gebintwerken voor unieke woningen met een luxueuze, landelijke uitstraling en een solide constructie. Wij zijn de specialist op het gebied van draagconstructies en houten spanten. Door vakmanschap met innovatieve oplossingen te combineren, kunnen we constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit produceren.

Meer informatie

Woningen

Als u aan gebintconstructies denkt, denkt u wellicht aan traditionele boerderijen. Dat is begrijpelijk, maar origineel gebintwerk wordt tegenwoordig ook toegepast in nieuwe woningen. NOESK maakt houten gebinten, dwarsgebinten, spanten en gordingen aan muren en daken die voor deze constructies nodig zijn.

Meer informatie

Balken en plafonds

NOESK is de specialist op het gebied van houten gebintconstructies voor zowel nieuwe als traditionele woningen. We maken de houten gebinten, dwarsgebinten, spanten en gordingen die voor deze constructie nodig zijn. Tussen, op en tegen de houten balken, spanten en gordingen worden de muren, plafonds en daken bevestigd. De rest van het huis hoeft niet van hout te zijn, maar het kán wel.

Meer informatie

(Kap)schuren

Denkt u aan een houten schuur in landelijke stijl, uitgerust met een klassieke rieten kap? Met een houten dak of pannendak kan natuurlijk ook. Of overweegt u een garage met veranda? Wat uw wens ook is op dit gebied, bij NOESK vindt u de schuur die u zoekt. Lees verder voor meer informatie over onze werkwijze voor op maat gemaakte eikenhouten schuren.

Meer informatie

Veranda's en bijgebouwen

Een veranda of bijgebouw wordt gekozen door mensen die meer tijd buiten door willen brengen in hun mooie tuin. ‘Vakantie vieren in eigen tuin’, zoals veel klanten hun keuze motiveren. Met een veranda of bijgebouw heeft u 12 maanden per jaar plezier van het buitenleven, maar dan letterlijk naast de deur. Geniet meer van buiten met een eikenhouten veranda of bijgebouw van NOESK.

Meer informatie

Garages en carports

Voor de bouw van een bijzondere garage bent u bij NOESK aan het juiste adres. Wist u dat er vaak verrassend weinig ruimte nodig is voor de bouw van een garage? En dat terwijl het u juist veel extra bergruimte én een mooie uitstraling oplevert. Een eikenhouten garage met een traditionele gebintconstructie geeft uw woning of boerderij echt iets extra’s.

Meer informatie

Hooiberg en veldschuur

Hooibergen en veldschuren zijn onmisbare bouwwerken op het terrein van monumentale boerderijen. Vroeger werden ze gebruikt voor de opslag van hooi en af en toe voor het stallen van dieren. Tegenwoordig worden ze behalve als stal of hooiopslag ook steeds vaker gebruikt als carport of als tuinhuis. Benieuwd naar de mogelijkheden vandaag de dag? Lees verder en ontdek wat NOESK voor u kan betekenen.

Meer informatie