Restauratie

NOESK is de specialist op het gebied van gebintconstructies. Maar houten draagconstructies zijn niet alleen geschikt voor nieuwe woningen. Laat de gebintconstructie in uw eeuwenoude pand door NOESK restaureren. Dankzij onze jarenlange ervaring weten we waar we in een dergelijk monumentaal pand op moeten letten. Na de restauratie van uw gebintconstructie hoeft u jarenlang niet meer om te kijken naar de houten draagconstructie.

Mogelijkheden voor restauratie

Regelmatig voeren we restauraties uit waarbij we volledige gebintconstructies restaureren. Wanneer er sprake is van verrotte of verwijderde eiken spanten is het noodzakelijk om de gebintconstructie te restaureren. We vervaardigen nieuwe balken die vervolgens nauwkeurig worden ingemeten en zorgvuldig worden geplaatst door derden. Tijdens de restauratie gebruiken we traditionele materialen om de historische uitstraling van uw pand te behouden. Als er meerdere opties mogelijk zijn voor de restauratie van uw gebintconstructie kijken we samen met u welke oplossing het meest geschikt is voor uw pand en welke het beste past bij de uitstraling.

Houten draagconstructie met een stijlvolle uitstraling

Bij NOESK combineren we vakmanschap met de toepassing van innovatieve oplossingen; zo hebben wij de beschikking over een unieke 5-assige CNC bewerkingsmachine die iedere denkbare vorm kan zagen of frezen. Hierdoor kunnen we constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit produceren. Met een gerestaureerde gebintconstructie behoudt u de karakteristieke uitstraling van uw monumentale pand.

Reportage TV L1 Limburg

Bekijk ook de reportage die het Limburgse TV L1 maakte van een bijzonder restauratieproject van een monumentale boerderij in de buurt van Venlo waarbij NOESK de originele gebintconstructie tot in details heeft nagemaakt.