Balken en plafonds

NOESK is de specialist op het gebied van houten gebintconstructies voor zowel nieuwe als traditionele woningen. We maken de houten gebinten, dwarsgebinten, spanten en gordingen die voor deze constructie nodig zijn. Tussen, op en tegen de houten balken, spanten en gordingen worden de muren, plafonds en daken bevestigd. De rest van het huis hoeft niet van hout te zijn, maar het kán wel. 

NOESK ontwikkelt een oersterke houten constructie voor uw plafond

Onze balken, spanten en andere elementen kunnen in zowel traditionele als moderne huizen worden toegepast. Het is ook mogelijk om een moderne woning met een houten gebintconstructie een luxueuze uitstraling te geven. De gebintconstructies die we voor de diverse plafonds ontwerpen en bouwen geven een woning een landelijke, traditionele uitstraling. Daarnaast is de constructie oersterk en zult u er jarenlang plezier van hebben.

“Grote klasse en mijn complimenten voor het engineren en leveren van deze mooie constructie. Alles past perfect! Uiteraard ging daar ook een goede voorbereiding aan vooraf! ;)”

I. Oosters

Eikenhouten balken en gebinten voor uw plafond

Bij NOESK zijn we gespecialiseerd in het werken met eikenhout. Dit is een duurzame, sterke houtsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt voor het bouwen van gebintconstructie. We werken nog steeds met de traditionele methoden, maar maken inmiddels ook gebruik van modernere, innovatieve oplossingen om bij ieder project de beste kwaliteit te kunnen leveren. Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op of bekijk voor meer inspiratie onze projecten.