Nieuwbouw

Wanneer u aan gebintconstructies denkt, denkt u waarschijnlijk aan traditionele boerderijen. Dat is begrijpelijk en komt inderdaad ook veel voor, maar origineel gebintwerk wordt tegenwoordig ook steeds meer toegepast in nieuwe, karakteristieke woningontwerpen. Want een houten gebintconstructie is met afstand de meest duurzame manier om een huis op te bouwen.

Klassieke gebintconstructie van NOESK in uw nieuwbouwwoning

Bij NOESK werken we voornamelijk met douglas en eikenhout: dit zijn duurzame en vooral sterke houtsoorten. Eikenhout is een van de beste materialen voor het bouwen van een woning, hooiberg, garage, carport of veranda. De losse onderdelen van de gebintconstructie verbinden we met klassieke pen- en gatverbindingen. Hierdoor krijgt uw draagconstructie een robuuste, karakteristieke uitstraling. Zeker in een nieuwbouwwoning zorgt dit voor een bijzonder resultaat.

Sterke gebintconstructies op maat

Bij ieder project kijken we opnieuw naar de wensen van de klant en wat het pand nodig heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u goed adviseren over de mogelijkheden voor het bouwen van een gebintconstructie in een nieuwbouwwoning.

“Grote klasse en mijn complimenten voor het engineren en leveren van deze mooie constructie. Alles past perfect! Uiteraard ging daar ook een goede voorbereiding aan vooraf! ;)”

I. Oosters

Oerdegelijke en duurzame constructies

Behalve de traditionele werkwijze, zoals deze eeuwen geleden ook al werd toegepast, maken we ook gebruik van moderne, innovatieve technieken. Hierdoor kunnen we oerdegelijke en duurzame constructies op maat realiseren waar u jarenlang van kunt genieten.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!