Vakmanschap

Ambacht gecombineerd met innovatie

Hoe wij ons onderscheiden? Met écht vakmanschap. Onze resultaten onderstrepen dit. Wij bouwen met onze handen en ons hart. Niet voor niets zijn onze medewerkers stuk voor stuk al jaren in dienst. Zij houden de kennis en de passie binnen ons bedrijf.

Noesk

Kwaliteit

NOESK produceert houten gebintconstructies van hoge kwaliteit. Dit doen we enerzijds met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen, en anderzijds door de materialen die we gebruiken. We maken onze draagconstructies van eikenhout of lariks/douglas; we gebruiken enkel de allerbeste materialen voor het bouwen van een woning, boerderij, hooiberg, carport of veranda.

Meer informatie

Werkwijze

Elk project begint met een persoonlijk gesprek. Wij maken kennis met u en uw wensen en u leert onze mogelijkheden kennen. Samen streven we naar kwaliteit, perfectie en het ultieme. Bij NOESK werken we samen met de aannemer van een project, een architect, maar ook met de (particuliere) eindgebruiker. Wie u ook bent, de woonwensen van de opdrachtgever staan altijd centraal.

Meer informatie

Ambacht

Al in de Middeleeuwen werd er gebouwd met behulp van gebintconstructies. De basis van deze authentieke constructie is het gebint zelf: een portaalvormige houten draagconstructie die bestaat uit twee of meer stijlen (houten spanten). Wij gebruiken deze techniek vandaag de dag nog steeds en kiezen daarbij voor pen- en gatverbindingen om twee houten delen aan elkaar te verbinden.

Meer informatie

Werkplaats

In de werkplaats van NOESK werken vakmensen met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van eikenhouten gebintconstructies voor de meest uiteenlopende bouwwerken. We hebben al vele boerderijen, woningen, garages, schuren en andere bijgebouwen van een solide draagconstructie voorzien. Bij ieder project streven we opnieuw naar het ultieme.

Meer informatie