Kwaliteit

NOESK produceert houten gebintconstructies van hoge kwaliteit. Dit doen we enerzijds met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen, en anderzijds door de materialen die we gebruiken. We maken onze draagconstructies van eikenhout of lariks/douglas; we gebruiken enkel de allerbeste materialen voor het bouwen van een woning, boerderij, hooiberg, carport of veranda.

Traditionele, authentieke uitstraling

Het bouwen van houten gebintconstructies is een eeuwenoude techniek die nog steeds wordt gebruikt voor het realiseren van diverse bouwwerken. Bouwen met eikenhout of douglas is ook een traditionele manier van bouwen die uw houten woning, veranda of bijgebouw een authentieke uitstraling geeft. Vooral eiken is een duurzame en onderhoudsvrije houtsoort, waardoor we de kwaliteit van uw constructie kunnen garanderen. Met de eindgebruiker altijd in ons achterhoofd, streven we bij NOESK naar een optimaal eindresultaat. Door goede kwaliteit te leveren, weten we bij voorbaat dat u zult genieten.

Specifieke aanpak voor ieder project

Ieder bouwwerk vraagt om een andere aanpak. Naast optimale kwaliteit houden we uiteraard ook rekening met uw persoonlijke voorkeur. NOESK is niet voor niets specialist in het bouwen van houten constructies. Zowel met eikenhout als met lariks/douglas maken we oersterke gebintconstructies. De losse onderdelen zetten we met klassieke pen- en gatverbindingen in elkaar. Zo solide, daar kan bijna geen stalen constructie tegenop. Daarbij is een houten gebintconstructie met afstand de meest duurzame manier om een huis op te bouwen.

Wat zijn we blij met onze schuur en nog steeds erg blij en super tevreden over de manier waarop jullie dit aanpakken, snelheid en vakmanschap, werkelijk geweldig!

Fam. Kieviet

Traditionele en innovatieve technieken combineren

NOESK levert snel, maar zorgvuldig werk. In gemiddeld 1,5 week bouwen we een constructie, zorgvuldig geproduceerd en geheel naar uw wens. Hierbij passen we de traditionele werkwijzen toe, maar maken we ook gebruik van onze innovatieve oplossingen. Zo zetten we onze unieke 5-assige CNC bewerkingsmachine in, waarmee we iedere gewenste vorm kunnen zagen of frezen. Hiermee kunnen we machinaal de schoren verdiepen, zodat er geen kieren zichtbaar zijn zoals bij haakse verbindingen. NOESK bouwt voor u een solide draagconstructies met een authentieke uitstraling.

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op