Bekijk ook NOESK
Prefab

Vakmanschap

Ambacht gecombineerd met innovatie

Hoe wij ons onderscheiden? Met écht vakmanschap. Onze resultaten onderstrepen dit. Wij bouwen met onze handen en ons hart. Niet voor niets zijn onze medewerkers stuk voor stuk al jaren in dienst. Zij houden de kennis en de passie binnen ons bedrijf.

Meer informatie

Kwaliteit

NOESK produceert houten gebintconstructies van hoge kwaliteit. Dit doen we enerzijds met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen, en anderzijds door de materialen die we gebruiken. We maken onze draagconstructies van eikenhout of lariks/douglas; we gebruiken enkel de allerbeste materialen voor het bouwen van een woning, boerderij, hooiberg, carport of veranda. 

Meer informatie

Werkwijze

Elk project begint met een persoonlijk gesprek. Wij maken kennis met u en uw wensen en u leert onze mogelijkheden kennen. Samen streven we naar kwaliteit, perfectie en het ultieme. Bij NOESK werken we samen met de aannemer van een project, een architect, maar ook met de (particuliere) eindgebruiker. Wie u ook bent, de woonwensen van de opdrachtgever staan altijd centraal.

Meer informatie

Maatwerk

Bij NOESK geloven we in kwaliteit, in perfectie. En dat betekent geen standaardpakketten, maar uitsluitend maatwerk. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van houtproducten zijn we in staat om voor al uw wensen de ultieme oplossing te bieden.

De tijd nemen is belangrijk
het bouwen van een solide constructie nemen we graag de tijd die nodig is. Alleen dan komt behalve ons vakmanschap, ook het hout het beste tot zijn recht. Door het hout voldoende tijd te geven om aan te drogen, beperken we de kans op krimpen tot een minimum. Dat komt de kwaliteit ten goede. Onze eigen vakmensen bouwen de houten constructie met zorg op. 

Meer informatie

Werkplaats

In de werkplaats van NOESK werken vakmensen met jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van eikenhouten gebintconstructies voor de meest uiteenlopende bouwwerken. We hebben al vele boerderijen, woningen, garages, schuren en andere bijgebouwen van een solide draagconstructie voorzien. Bij ieder project streven we opnieuw naar het ultieme.

NOESK Werkplaats

Werkplaats NOESK

Meer informatie