Voor particulieren

Houten schuren, carports, woningen, boerderijen en veranda’s. Zomaar een greep uit de ambachtelijke constructies die we maken. Geen standaardpakketten, maar stijlvol maatwerk. Ons douglas of eikenhout is net even dikker en van betere kwaliteit. Samen met robuust hang- en sluitwerk en een perfecte afwerking voegen onze maatwerk constructies echt iets toe aan uw huis of tuin. 

Hét adres voor houten gebinten

NOESK is hét adres voor maatwerk en authentieke houten gebinten. Zo kunt u bij ons terecht voor houten carports, oerdegelijke kapschuren of gebintconstructies op maat voor woningen, schuren en bijgebouwen. We realiseren uw unieke bouwwerk dan ook volledig aan de hand van uw wensen. En uit ervaring weten wij dat het mooier wordt, wanneer alleen de allerbeste materialen worden gebruikt.

Houten carports, veranda’s en bijgebouwen

Een houten tuinhuis of veranda als extra opbergruimte of gewoon om het hele jaar door gezellig in te zitten. Alles is af te stemmen op uw specifieke wensen. Zelfs dubbel openslaande deuren kunnen volledig op maat worden geplaatst. Bij NOESK hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten gebintconstructies. We maken deze constructies voor o.a. boerderijen en traditionele woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, garages en carports.

Houten gebintconstructies voor woningen, schuren en bijgebouwen

Uw houten schuur wordt een unieke, karakteristieke eyecatcher wanneer u deze laat optrekken uit authentieke houten gebinten. Diverse maten douglas/lariks of eiken balken vormen de basis van de constructie van uw woning of bijgebouw. Deze worden verbonden door traditionele pen- gat verbindingen: enorm duurzaam en vooral sterk. Dat wil niet zeggen dat een strakke, moderne houten schuur niet tot de mogelijkheden behoort. Een moderne schuur krijgt juist karakter door deze te combineren met een houten gebintconstructie of houten gebinten aan de buitenzijde.

Maatwerk houten schuren

NOESK bouwt maatwerk houten bijgebouwen, schuren, overkappingen, tuinhuizen, carports en garages. En u kunt alles zelf bepalen. Van houtsoort tot kleur en van kozijnen tot dakbedekking. Het moet úw schuur worden. Voor onze schuren, carports en bijgebouwen produceert NOESK houten gebintconstructies van hoge kwaliteit. Dit doen we enerzijds met onze jarenlange ervaring en innovatieve oplossingen, en anderzijds door de materialen die we gebruiken.

Behalve dat gebintconstructies oersterk zijn, geven ze uw woning, veranda, carport of schuur een authentieke uitstraling waar u jarenlang van kunt genieten. Wanneer u uw hand over de zware eikenhouten balken laat gaan, voelt u het vakmanschap en de aandacht voor detail waarmee de constructie is uitgedacht, gemaakt en opgebouwd.

Heeft u interesse in eikenhouten gebinten voor uw te realiseren woning, bijgebouw of schuur? Of wilt u een echte, eigen NOESK in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en laat u inspireren door de eindeloze mogelijkheden van écht maatwerk!