Bekijk ook NOESK
Prefab

Voor architecten

NOESK is hét adres voor houten gebinten

Als architect of stylist bent u altijd op zoek naar iets unieks. Unieke elementen die robuust en tijdloos zijn, of een echte eyecatcher. Klassieke, met de hand vervaardigde, houten gebinten zijn dit absoluut! Vanuit onze werkplaats in Opheusden worden de onze constructies met gebinten getekend en met de hand vervaardigd. Zodoende weten de houtbouwers zeker dat alles klopt en past. Wanneer alle onderdelen klaar zijn worden deze getransporteerd naar de plaats van bestemming. Daar worden deze gebinten door dezelfde bouwers, of natuurlijk door uzelf of uw aannemer, gemonteerd tot de constructie van de houten schuur, woning of bijgebouw. Bij de afwerking heeft u kunnen kiezen om de constructie strak af te werken of juist zichtbaar te laten.
 

Houten gebintconstructies voor woningen, schuren, veranda's of carport

Een houten schuur, carport of veranda krijgt een unieke, nostalgische uitstraling wanneer deze wordt vervaardigd met authentieke houten gebinten. De klassieke uitstraling en kleurstelling kunt u volledig zelf bepalen. Want behalve dat gebintconstructies oersterk zijn, geven ze uw woning, veranda, carport of schuur een schitterende, authentieke uitstraling. Wanneer u uw hand over de zware eikenhouten balken laat gaan, voelt u het vakmanschap en de aandacht voor detail waarmee de constructie is uitgedacht, gemaakt en opgebouwd. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Mannen van weinig woorden, bruusk en met karakter, die in onze werkplaats dagelijks de mooiste, oersterke constructies maken. Met hun handen én hun hart.

Projecten bekijken   Meer informatie?

Volledige houten bijgebouwen, poorten en schuren

Wij bouwen niet alleen woningen en boerderijen, maar ook houten bijgebouwen, schuren, poorten, overkappingen en carports volledig op maat. U kunt alles zelf bepalen, van houtsoort tot kozijnen en dakbedekking; wij maken het. Voor onze constructies maken wij uitsluitend gebruik van het beste hout en de nieuwste technieken. Indien gewenst plaatsen wij de schuur op locatie, of we leveren het geheel als maatwerk bouwpakket.
 

Schuur

Bij NOESK bouwen we al jaren houten schuren en constructies op deze ambachtswijze en zijn we gespecialiseerd in de klassieke bouw met de houten gebinten. Op basis van uw tekening kunnen wij gericht adviseren en helpen bij de inpassing van houten gebinten in uw ontwerp, om het geheel een klassieke en chique uitstraling te geven.

Nieuwsgierig hoe NOESK u als architect kan ondersteunen bij de realisatie van unieke, authentieke maatwerk constructies van hoge kwaliteit? Neem contact met ons op, we bespreken graag met u als architect alle mogelijkheden!

 

Contact opnemen