Prefab houten schuur bouwen

U woont heerlijk. Een fijne tuin en stijlvolle woning maar u komt ruimte tekort. Waar laat u de grasmaaier? Waar kan ik de elektrische fietsen veilig en droog opbergen? Kies voor een prefab houten schuur als u naast een praktische oplossing ook op zoek bent naar een stijlvolle oplossing. Een houten schuur van eikenhout of douglas is bij uitstek de oplossing om voldoende materialen op te slaan op een stijlvolle manier. 

Bij NOESK bouwen we houten schuur bouwpakketten van onder andere eikenhout en douglas. Dit doen we met alleen de allerbeste materialen van eigen import uit verantwoorde bossen. Onze mensen hanteren traditionele werkwijzen en combineren deze met moderne computergestuurde machines. Hierdoor leveren wij de hoogst haalbare kwaliteit, keer op keer. Maak kennis met de prefab houten schuur van NOESK.

Karakteristieke houten schuren

Een houten schuur brengt veel karakter en sfeer met zich mee. Kies voor eikenhout als u op zoek bent naar een robuuste en traditionele schuur voor in de tuin. Kiest u voor een plat dak of toch voor een rieten dak? Maak uw houten schuur volledig naar wens. Bij NOESK leveren we alleen maatwerk, geen standaardpakketten of basismodellen.

Maatwerk prefab houten schuur plaatsen

Bouwen met hout is duurzaam en zorgt voor een authentieke en rustige uitstraling. Al sinds de middeleeuwen worden eiken gebintconstructies gebruikt om stevige schuren van hout te bouwen. Vandaag de dag kunt u zelf aan de slag met een prefab houten schuur inclusief alle benodigde materialen. U profiteert van Laat u de schuur liever door NOESK plaatsen op locatie? Ook dat is mogelijk. De prefab houten schuur wordt bij ons op de werf in Opheusden gebouwd, om vervolgens bij u op locatie te monteren. Uw voordeel is vervolgens dat wij niet lang bezig zijn op locatie, geluidsoverlast kunnen beperken en geen bouwresten achterblijven in uw tuin.

Prefab zelfbouwpakketten van NOESK

Bent u aannemer, hovenier of (semi-) professional? Dan zijn de zelfbouwpakketten van NOESK dé oplossing voor u. Ga hands-on aan de slag met onze constructies dankzij onze prefab oplossingen en gedetailleerde werktekeningen. De prefab pakketten kunt u ophalen op onze werf in Opheusden, inclusief nummering, technische tekening en bevestigingsmaterialen. Indien gewenst kunnen we het bouwpakket ook op locatie leveren. NOESK heeft jarenlange ervaring met prefab bouwpakketten en kan in overleg alles leveren waaronder ook prefab wand- en dakpanelen. 

Van moderne bouwwerken tot traditionele eikenhouten gebinten met pen- en gatverbindingen: de computergestuurde CNC- machine van NOESK kan alle type constructies op maat als prefab bouwpakket leveren. Prefab constructies zijn leverbaar in verschillende houtsoorten waaronder eikenhout of douglas uit eigen import. Op basis van uw schets of tekening calculeren wij graag een offerte, ook als u nog geen tekening heeft. Bent u overtuigd en wilt u meer informatie over een prefab houten schuur bouwpakket? Neem gerust contact op met de vakmensen van NOESK voor advies op maat.

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op