Houten poolhouse in landelijke sferen

Of het nu 30 graden buiten is of midwinter, het hele jaar rond geniet u van uw houten poolhouse in landelijke sferen. Niet is lekkerder dan buiten zitten en luisteren naar het bewegende water om vervolgens een warme duik te nemen. Integreer een buitenhaard en geniet het hele jaar door samen met vrienden buiten onder de overkapping of geniet van een ijskoud drankje en een hapje in de stralende zon. U Stapt na ieder zwemmoment in een warme douche en geniet van optimale privacy. Vandaag de dag bieden poolhouses niet alleen ruimte aan de zwembadtechniek. Ook sporten, loungen, werken, verblijven en koken behoren tegenwoordig tot de mogelijkheden.

Maak van uw houten poolhouse een plek waar u écht kunt ontspannen na een zware werkdag. Een fijne plek voor uzelf, uw partner en het gezin is belangrijk. Een rustgevende plek om uzelf terug te kunnen trekken en waar de kinderen tot rust komen. Bij NOESK zijn de mogelijkheden rondom een eikenhouten poolhouse eindeloos en zeer uitgebreid. Poolhouses zijn bij ons altijd op maat gemaakt, volledig passend bij uw wensen.

Geniet van buiten met een houten poolhouse

Houten poolhouses komen in alle vormen en maten, voorzien van alle denkbare comfort en luxe. Denkt u aan een kleedruimte, warme douche, uitgebreide keuken of juist een extra werkkamer? Alles is mogelijk dankzij onze maatwerkoplossingen. Richt uw houten poolhouse praktisch in als buitenkantoor of gastenverblijf. Groter gezelschap? Kies voor een buitenkeuken en beleef lange zomeravonden met vrienden of familie. Bent u juist meer op zoek naar opbergruimte? Wat dacht u van voldoende bergruimte, een technische ruimte, een warme douche, sauna en een gastenverblijf op de extra verdieping? NOESK denkt met u mee en zorgt dat uw wensen werkelijkheid worden.

Landelijke sfeer met luxe houtsoorten

Genieten begint pas echt met een stijlvolle houten poolhouse van NOESK. Poolhouses waarbij authentieke pen- en gatverbindingen gecombineerd worden met moderne houtbouw. Vakmanschap waar u jaren plezier van gaat beleven. Laat u adviseren over de verschillend exclusieve houtsoorten waarmee wij uw houten poolhouse voorzien van een landelijke en exclusieve sfeer. Denk bijvoorbeeld aan afrormosia, padouk, eiken of azobé. 

Eiken poolhouse volledig naar wens

Bij NOESK werken we alleen met de allerbeste materialen. Bouwen met robuust eikenhout heeft vaak onze voorkeur. Het is duurzaam, oersterk en kenmerkt een ongekende luxe uitstraling. Op zoek naar een houten poolhouse met een landelijke uitstraling? Kies dan zeker voor een eiken poolhouse. Bepaal zelf de indeling, bouwstijl en gewenste functies van uw poolhouse. Een ding is zeker: uw nieuwe eyecatcher in de tuin beschikt over een exclusieve uitstraling dankzij de robuuste gebintconstructie.

De voordelen van een maatwerk houten poolhouse

Houten poolhouses kenmerken vele voordelen. De belangrijkste heeft NOESK voor u op een rijtje gezet:

  • Met een poolhouse kunt u een extra verblijf voor uw gasten creëren
  • U geniet het hele jaar door van een vakantiegevoel in uw eigen tuin
  • Realiseer voldoende bergruimte voor tuingereedschap en de technische installatie van het zwembad
  • Dankzij een poolhouse stijgt de waarde van uw woning