Bekijk ook NOESK
Prefab

Over NOESK

Hét merk voor houten gebintconstructies

Bij NOESK hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen en bouwen van houten gebintconstructies. We maken deze constructies voor o.a. boerderijen en traditionele woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, garages en carports. Onze medewerkers zijn echte vakmensen. Mannen van weinig woorden, bruusk en met karakter, die in onze werkplaats dagelijks de mooiste, oersterke constructies maken. Met hun handen én hun hart.

Meer over NOESK

Certificeringen

Bij het bouwen van een gebintconstructie werken wij enkel met de allerbeste FSC gecertificeerde houtsoorten. Alleen dan komt ons vakmanschap het beste tot zijn recht.

Zo is NOESK zowel FSC als PEFC gecertificeerd. 

Meer informatie

Onze mensen

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail. Maar zonder onze medewerkers zouden we dit niet waar kunnen maken. In onze werkplaats werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen én hun hart. Onder het toeziend oog van deze specialisten wordt met behulp van traditionele en moderne werkwijzen constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit gerealiseerd.

Meer informatie