Maatwerk eiken schuur

Wist u dat constructies met verschillende soorten eikenhout al gebruikt werden in de middeleeuwen? Eiken staat sinds de middeleeuwen al bekend om zijn stevigheid en lange levensduur. 

Een eiken schuur is met recht tijdloos en enorm praktisch. Bij NOESK bouwen we eiken schuren van topkwaliteit en alleen met de allerbeste materialen. We hanteren traditionele werkwijze en combineren deze met moderne machines. Ontdek de eikenhouten schuren van NOESK.

Sfeer en karakter van een eikenhouten schuur

Een tijdloze eiken schuur brengt een flinke dosis karakter met zich mee en geeft uw tuin sfeer en cachet. Met eikenhout kun je kiezen voor een moderne, chique of juist traditionele en authentieke stijl. Wellicht aangevuld met een pannendak of toch een rieten dak? Alles is mogelijk. Bij NOESK gaan wij samen met u aan de slag om de eikenhouten schuur van uw dromen te realiseren.

Nu al benieuwd welke eiken schuren we al gerealiseerd hebben? Bekijk dan onze projecten.

Levensduur eikenhout

Elke houtsoort heeft een duurzaamheidsklasse. Door te kiezen voor een eiken schuur kiest u voor een hoge duurzaamheidsklasse en daarmee dus voor duurzaamheid en een lange levensduur van uw eiken schuur. Eiken is geschikt voor zowel buiten als binnen en staat bekend als een harde en sterke houtsoort: een zeer geschikte basis voor uw houten schuur.

Voordelen van een maatwerk eiken schuur

Vroeger werd een eiken schuur gebruikt om dieren en de oogst te beschermen tegen slecht weer. Omdat de eiken schuur door de jaren heen steeds populairder is geworden wordt een eiken schuur tegenwoordig ook gebruikt in combinatie met een veranda of overkapping en als bijgebouw of poolhouse. Een eiken schuur in combinatie met een veranda of overkapping zorgt ervoor dat u het hele jaar door van het buitenleven kunt genieten. Ook op de koude winteravonden kunt u heerlijk overdekt ontspannen onder het genot van haardvuur. Onze gerealiseerde overkappingen en veranda’s kunt u hier bekijken.

Uw eigen maatwerk eiken schuur

Bij NOESK beschikken wij over genoeg ervaring en expertise om te weten wat bij u in de smaak valt. Maar de uitvoering van de eiken schuur is geheel aan u. Zo kunt u kiezen voor een uitvoering met zijwanden of een open eiken schuur. Wij voorzien u graag van advies!

Eiken schuur bouwpakket

Indien gewenst kunt u zelf de houten schuur plaatsen dankzij onze eiken schuren prefab zelfbouwpakketten. Deze worden volledig op maat voor u samengesteld inclusief nummering, technische tekening en werkmaterialen. Uiteraard kunt u de montage ook door NOESK laten verzorgen op locatie. Na afloop beschikt u over een duurzame, oersterke eikenhouten schuur, waar u jarenlang plezier van zult hebben. Onze eiken schuur bouwpakketten zijn altijd op basis van maatwerk. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Bij NOESK werken we met professionele CNC- bewerkingsmachines en duurzame materialen om voor u de eiken schuur naar wens te realiseren. Deze moderne technieken combineren we vervolgens met het ambacht van houtbewerking, waarbij de vakmannen van NOESK zorgen voor die kenmerkende karakteristieke uitstraling.

Bent u ook een echte liefhebber van eikenhout en wilt u deze unieke look and feel ook terugzien in uw eigen eiken schuur? Neem dan contact met ons op voor advies op maat.

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op