Houten woning met eiken gebinten

Wat ons betreft mag u in uw handjes knijpen wanneer u de eigenaar bent van een houten woning voorzien van eiken gebinten. Het team van NOESK heeft een grote passie voor eikenhouten gebinten. Ons hart gaat sneller kloppen van de authentieke, natuurlijke uitstraling van een houten woonhuis. Overweegt u een houten woonhuis te gaan bouwen, voorzien van traditionele eikenhouten gebinten? Dan bent u bij NOESK aan het juiste adres.

NOESK is specialist in het bouwen van eiken gebintconstructies. We combineren traditioneel vakmanschap met de moderne CNC-machines van nu. Met deze combinatie kunnen we ieder eiken gebint volledig bewerken, behandelen en naar wens maken. Voor welke toepassing dan ook.

Traditionele eiken gebinten voor uw woning

Eikenhout is een van onze favoriete houtsoorten om mee te werken. Het is stabiel, onverwoestbaar en heeft een luxe uitstraling. Bovendien heeft het eindeloos veel afwerkmogelijkheden. De basis van onze bouwwerken bouwen we aan de hand van de traditionele constructie met eikenhouten gebinten. Deze constructie gebouwd van eiken gebinten is oersterk en gaat een leven lang mee. Van oude houten balken in huis tot hypermoderne draagconstructies. Met een gebintconstructie van eiken is alles mogelijk. 

Eiken balken en gebinten in de woonkamer

Het bouwen met eikenhouten gebintconstructies en eiken balken in de woonkamer is een techniek die al eeuwenlang wordt toegepast. Door het gebruik van unieke 5-assige CNC- machines en moderne technieken kunnen we een constante, hoge kwaliteit leveren. De afwerking van de constructie blijft echter altijd een ambacht dat we met de hand uitvoeren. Zo behouden de eikenhouten gebinten in uw woonkamer de authentieke, traditionele uitstraling waar u in eerste instantie voor gevallen bent. Wanneer de eiken balken in de woonkamer na vele jaren toe zijn aan restauratie, kan NOESK ook hierbij uitkomst bieden. 

Informatie over eiken gebinten

Wilt u meer informatie over eikenhouten gebinten in uw woning? Of bent u benieuwd wat we bij NOESK voor uw houten woonhuis kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van vrijblijvend advies over de mogelijkheden met eiken gebinten, eikenhouten balken en gebintconstructies in uw (droom)huis.