Bekijk ook NOESK
Prefab

Houten woning met eiken gebinten

Als u de gelukkige eigenaar bent van een houten woning mag u wat ons betreft in uw handjes knijpen. Eiken houten gebinten is de grootste passie van NOESK en van de authentieke, natuurlijke uitstraling van een houten woonhuis gaat ons hart sneller kloppen. Of overweegt u een houten woonhuis te gaan bouwen met traditionele eiken houten gebinten? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres.


Traditionele eiken gebinten voor uw houten woning

Eikenhout is een van onze favoriete houtsoorten om mee te werken. Het is stabiel, onverwoestbaar en heeft een luxe uitstraling. Bovendien heeft het eindeloos veel afwerkmogelijkheden. De basis van onze bouwwerken bouwen we aan de hand van de traditionele constructie met eikenhouten gebinten. Deze constructie gebouwd van eiken gebinten is oersterk en gaat een leven lang mee.

Oersterke constructies voor uw houten woning

Het bouwen met eikenhouten gebintconstructies en eiken balken in de woonkamer is een techniek die al eeuwenlang wordt toegepast. Door het gebruik van unieke 5-assige CNC- machines en moderne technieken kunnen we een hele constante, hoge kwaliteit leveren. De afwerking van de constructie blijft echter altijd een ambacht dat we met de hand uitvoeren. Zo behouden de eikenhouten gebinten in uw woonkamer de authentieke, traditionele uitstraling waar u in eerste instantie voor gevallen bent.


Informeer naar de mogelijkheden

Wilt u meer informatie over eiken houten gebinten in uw woning? Of bent u benieuwd wat we bij NOESK voor uw houten woonhuis kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van vrijblijvend advies over uw houten woning en de eikenhouten balken en gebintconstructie in uw (droom)huis.

 

Een échte NOESK

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail.

In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Een echte NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!