Houten veldschuur op maat van eikenhout

Een houten veldschuur, opgetrokken uit een eikenhouten gebintconstructie, is oersterk, stijlvol en multifunctioneel. Vaak wordt deze praktisch ingericht voor landbouw- en/of tuingereedschappen of voor het drogen van hooi. Vroeger werden houten veldschuren voornamelijk gebruikt als graanschuur. Hier kon het graan tijdelijk in opgeslagen worden en goed drogen. Vandaag de dag straalt een robuust houten veldschuur écht karakter uit. 

Bij NOESK zijn we gespecialiseerd in het bouwen van eikenhouten gebintconstructies waaronder houten veldschuren. Dankzij onze jarenlange ervaring in het bouwen met hout op traditionele werkwijze, kunnen wij altijd aan uw wensen voldoen. Ons duurzame hout wordt met de grootste zorg geïmporteerd, gedroogd en behandeld voordat wij deze verwerken. Daardoor verzekeren wij u van een lange levensduur en hoge kwaliteit.

Mogelijkheden met houten veldschuren

Klassieke veldschuren hebben veel te verduren door de verschillende weersinvloeden. Kies voor een stevige houten gebintenconstructie met traditionele pen- en gatverbindingen om weer en wind te doorstaan. Precies zoals het hoort bij een karakteristieke houten veldschuur van eikenhout. Geniet jarenlang van uw houten veldschuur en berg zonder zorgen uw auto, landbouwmachines, grasmaaier en gereedschappen op. Of geef uw veldschuur een praktische invulling. Denk aan een werkruimte, gastenverblijf of buitenkamer. Omdat NOESK uitsluitend maatwerk levert, zijn de mogelijkheden eindeloos.

Eikenhouten veldschuur op maat

De manier waarop uw eikenhouten veldschuur wordt gerealiseerd, is volledig aan u. Zo kunt u kiezen voor een open eiken kapschuur of een uitvoering met bijvoorbeeld zijwanden en een overkapping. Met onze professionele CNC-machines, kunnen we onze materialen bewerken in iedere gewenste vorm en maat. Deze moderne technieken combineren we met eeuwenoud handwerk, waarbij het oog van de vakman vanzelfsprekend onze hoge kwaliteitsstandaard bewaakt!

Prefab houten veldschuur bouwpakket

Bent u aannemer of heeft u twee rechterhanden? Dan kunt u bij NOESK ook kiezen voor een veldschuur bouwpakket. Wij leveren de prefab veldschuur op locatie inclusief uitgebreide tekening, zodat u zelf de schuur kunt monteren. Dankzij onze professionele 5-assige CNC-bewerkingsmachine is de kwaliteit van onze constructies altijd zo constant mogelijk. Zeker in combinatie met de allerbeste houtsoorten uit eigen import en het vakmanschap van NOESK.

Onze houten veldschuren bouwpakketten worden compleet af werf geleverd, inclusief alle benodigde montagematerialen en technische tekeningen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Ook als u graag de montage door het team van NOESK wilt laten uitvoeren.

Uw robuuste veldschuur volledig naar wens

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een maatwerk eikenhouten schuur? Het team van NOESK helpt u graag met het maken van creatieve keuzes. Ons advies over de materialen en constructies is altijd vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. 

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op