Eikenhouten spanten op maat

NOESK is de specialist op het gebied van houten spanten en eikenhouten draagconstructies. We bouwen originele, eikenhouten gebintwerken voor unieke woningen en verblijven met een oersterke constructie en een authentieke uitstraling. De houten spanten van NOESK worden veelvuldig gebruikt als schuur spanten en loods spanten.

Eiken spanten of Douglas spanten

Bij NOESK werken we voor onze eiken spanten alleen met de allerbeste materialen. Daarom gebruiken we graag eikenhout en douglas hout. Eiken spanten zijn stabiel en onverwoestbaar en hebben bovendien een luxe uitstraling. Douglas heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als eikenhout en is een duurzame houtsoort. Ons hout importeren we zelf uit verantwoord beheerde bossen.

Solide basis met houten spanten

Onze constructies bouwen me met traditionele houten gebintconstructies en pen- en gatverbindingen. Oude balken, houten spanten en gordingen vormen deze basis. Tussen, op en tegen deze houten constructie worden de muren, plafonds en daken van het bouwwerk bevestigd. Zowel eiken spanten als douglas spanten zorgen voor een solide basis waar de rest van het bouwwerk op kan worden bevestigd.

Uw eikenhouten draagconstructie weer in goede staat

Behalve voor het bouwen van draagconstructies en eikenhouten spanten kunt u bij NOESK ook terecht voor de renovatie en restauratie van uw spanten en gebinten. NOESK weet welke aanpassingen nodig zijn om een constructie weer als nieuw te maken. Met behulp van onze professionele machines en moderne technieken, gecombineerd met eeuwenoud ambacht, brengen we uw houten spanten, schuur spanten en gebintconstructie weer in originele staat. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op of bekijk ons werk.