Eikenhouten schuur met prachtige gebinten

Bij NOESK zijn we gespecialiseerd in het bouwen van eikenhouten schuren op maat, die volledig aan uw wens voldoen. In de basis bestaan onze constructies uit eikenhouten gebinten. Ons duurzame hout wordt met de grootste zorg ingekocht, gedroogd en behandeld voordat wij deze verwerken. Daardoor bent u verzekerd van een hoge kwaliteit en zeer lange levensduur.

Naar wat voor houten schuur u ook op zoek bent, bij NOESK kunnen we het maken! Een houten kapschuur met pannendak? Of gaat uw hart sneller kloppen van eikenhouten schuren met een rieten dak? Ook een houten schuur met aangebouwde overkapping behoort tot de mogelijkheden. Waar uw voorkeur ook naar uitgaat, NOESK werkt altijd met de beste materialen en houtsoorten om voor u een schuur op maat te bouwen.

Gebinten voor houten schuren

Al onze houten schuren beschikken over stevige gebintconstructies met traditionele pen- en gatverbindingen. Precies zoals het hoort bij houten gebinten. De gebintconstructies van NOESK zijn oersterk en bestand tegen alle weersomstandigheden. Gebinten geven uw nieuwe eiken schuur een luxe, authentieke uitstraling.

Eiken schuren als garage of tuinkantoor

Eikenhouten schuren, kapschuren en overkappingen zijn tegenwoordig enorm populair. Vroeger werd een eikenhouten schuur gebruikt om hooi, landbouwmaterialen of vee tegen weersinvloeden te beschermen. Vandaag de dag doet een eiken schuur vooral vaak dienst als buitenverblijf, waar u het hele jaar kunt genieten van de buitenlucht en bijvoorbeeld de warmte van een houtkachel. Eiken schuren worden vaak ook gebruikt als garage, gastenverblijf of tuinkantoor.

Houten schuur op maat

De manier waarop uw eikenhouten schuur wordt gerealiseerd, is volledig aan u. Zo kunt u kiezen voor een open eiken kapschuur of een uitvoering met bijvoorbeeld zijwanden en een overkapping. Met onze professionele machines op eigen werf in Opheusden, kunnen we onze materialen bewerken in iedere gewenste vorm en maat. Deze moderne technieken combineren we met eeuwenoud handwerk, waarbij het oog van de vakman vanzelfsprekend onze hoge kwaliteitsstandaard bewaakt!

Uw eigen eikenhouten schuur op maat

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een maatwerk eikenhouten schuur? Het team van NOESK helpt u graag met het maken van creatieve keuzes. Ons advies over de materialen en constructies is altijd vrijblijvend. Neem gerust contact met ons op.

Prefab houten schuren

Wilt u de schuur zelf in elkaar zetten? Ook dat is bij ons geen probleem. NOESK biedt u prefab houten schuur pakketten inclusief tekening, zodat u de schuur zelf kunt monteren. Met onze professionele 5-assige CNC-bewerkingsmachine is de kwaliteit van de constructies altijd zo constant mogelijk. Zeker in combinatie met de beste houtsoorten en het vakmanschap van NOESK.

Onze prefab houten schuren worden compleet af werf geleverd, inclusief alle benodigde montagematerialen en technische tekeningen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Ook als u graag de montage door het team van NOESK wilt laten uitvoeren.

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op