Houten schuifpoort

Kies voor een houten schuifpoort als u op een stijlvolle en luxe manier uw terrein en woning wilt afschermen. Een schuifpoort voorkomt eenvoudig dat voertuigen en personen zich ongewenst op uw terrein begeven. Met een houten schuifpoort van NOESK geniet u zorgeloos in uw eigen tuin en kunt u uw kinderen en huisdieren ongestoord vrij laten spelen rondom uw woning. Profiteer van meer privacy én een exclusieve uitstraling.

Schuifpoort van robuust hardhout

Bij NOESK bouwen we dagelijks houten schuifpoorten van topkwaliteit op maat. Dit doen we bij voorkeur met tropisch hardhout zoals padouk of afrormosia. Benieuwd naar de mogelijkheden? Stel uw eigen houten schuifpoort samen in onze configurator of neem contact op met een hout-expert van NOESK om de mogelijkheden te bespreken.

Een houten schuifpoort op uw oprit zorgt niet alleen voor meer privacy en veiligheid, maar is ook enorm praktisch. Waar reguliere houten poorten beschikken over een draaias, heeft een schuifpoort dit niet. Een houten schuifpoort heeft enkel ruimte nodig voor een rail, links en rechts van de ingang. Op deze manier kunnen de twee delen van de schuifpoort over een rails opzij bewegen en zo openen. Wanneer u beschikt over een oprit of perceel met helling of de ruimte achter de poort moet direct benut worden, is een schuifpoort dé oplossing. Biedt het terrein achter de poort weinig ruimte of moet na de doorgang direct een draai worden gemaakt? Ook hier biedt een houten schuifpoort op rails uitkomst.

Naast praktische keuzes kunt u een houten schuifpoort verkiezen boven een traditionele draaipoort vanwege de statige uitstraling. Ook draagt de houtsoort die u kiest bij aan de uitstraling van uw poort. Denk bijvoorbeeld aan stijlvol padouk hardhout, welke in de loop der jaren mooi vergrijsd en nauwelijks verweerd. Of kies voor afrormosia, een luxe hardhout soort uit Afrika waarbij de natuurlijk gevlamde structuur jarenlang schitterend zichtbaar blijft. De hardhoutsoort is bepalend voor de uitstraling van uw houten schuifpoort.

Met elektrische bediening van uw poort maakt u het gebruiksgemak compleet! NOESK biedt verschillende automatiseringsmogelijkheden waarmee u uw elektrische schuifpoort op afstand kunt bedienen. Bij NOESK adviseren we u graag over de best passende elektrische poort en de daarbij behorende automatiseringssystemen.

Bij NOESK is een houten schuifpoort altijd maatwerk. Wilt u de poort automatiseren en vervolgens op afstand bedienen? Wie moet toegang krijgen tot de poort? Welke voertuigen moeten door de poort en hoe wilt u mensen verwelkomen? Vragen waar wij van NOESK u bij kunnen helpen. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.