Bekijk ook NOESK
Prefab

Renovatie

Renovatie van uw (houten) gebintconstructie

Al in de Middeleeuwen werden gebintconstructies gebruikt bij de ontwikkeling van bouwwerken. Als u een specialist als NOESK in de arm neemt, kunt u deze eeuwenoude techniek bovendien ook toepassen in uw nieuwe woning of bestaande gebintconstructies laten renoveren. Door vakmanschap en innovatieve oplossingen te combineren, produceren we eiken houten spanten en complete constructies van hoogwaardige en constante kwaliteit.

Ervaring in renovaties
Door de verscheidenheid aan type gebintcontructies is kennis en expertise vereist voor het vervangen van (delen van) de constructie. Bij de renovatie van een houten draagconstructie kijken we goed naar het betreffende pand. We voeren regelmatig renovaties uit en weten dankzij onze jarenlange ervaring waar we in bijvoorbeeld een monumentaal pand op moeten letten. NOESK zorgt ervoor dat uw gebintconstructie aan de huidige eisen voldoet op het gebied van veiligheid.

Uw gebintconstructie renoveren
Indien er meerdere opties mogelijk zijn voor de renovatie van uw gebintconstructie kijken we samen met u naar de beste oplossing. Vervolgens zullen we verrotte of verwijderde houten spanten en staanders vervangen door nieuwe balken, die vervolgens zeer nauwkeurig worden ingemeten. Na het plaatsen van de nieuwe balken staat niets jarenlang plezier van uw gerenoveerde draagconstructie meer in de weg.

Meer over Maatwerk