Houten gastenverblijf op maat

Wanneer familie of goede vrienden op bezoek komen geniet u optimaal. Avonden lang voor een knisperend haardvuur in de tuin met een hapje van de houtskoolbarbecue en een ijskoud drankje. Samen koken, genieten van een goede fles wijn. Zeker als het gezelschap van ver komt, dan kijkt u hier nog extra naar uit. Hoe fijn zou het zijn als u het gezelschap een luxe overnachting aan kunt bieden in uw houten gastenverblijf? 

Bied uw gasten een comfortabele plek om te overnachten in uw eigen tuin. Niet alleen uw vrienden en familie genieten hier optimaal van. Zodra de gasten vertrokken zijn, kun u zichzelf terugtrekken in het houten gastenverblijf. Want u hoeft natuurlijk niet iedere nacht gasten over de vloer. Creëer een fijne plek voor uzelf, uw partner en het gezin. Een fijne plek, waar zelfs de kinderen tot rust komen.

Luxe gastenverblijf bouwen van hout

Heeft u wel eens gedacht aan het bouwen van een gastenverblijf in uw tuin? Bouw bijvoorbeeld een tuinhuis als gastenverblijf of verleng de veranda en bouw daar een fijn verblijf aan vast. Kies binnen het gastenverblijf voor een vrije ruimte, ingericht om te relaxen. Een plek waar u zelf graag komt om even te ontladen en om te ontsnappen aan de orde van de dag. Geen tuin is hetzelfde, daarom biedt NOESK altijd maatwerk. Maatwerk constructies waarbij onze vakmensen ambacht en moderne technieken combineren om zo oersterk en kwalitatief gastenverblijven te bouwen.

Genieten begint pas echt met een oersterke houten accommodatie. Een constructie waarbij authentieke pen- en gatverbindingen gecombineerd wordt met moderne houtbouw. Om jarenlang plezier van te hebben. Een houten gastenverblijf bouwen brengt veel keuzes met zich mee. Bepaal zelf de indeling, bouwstijl en de functies van het gastenverblijf. Een ding is zeker: uw houten gastenverblijf beschikt over een exclusieve uitstraling dankzij de robuuste houten gebinten constructie. Bij NOESK zijn we expert in het bouwen van houten constructies. 

Vergunning gastenverblijf bouwen

In de meeste gevallen heeft u een vergunning nodig voor het bouwen van een houten gastenverblijf in uw tuin. Een bijgebouw mag in veel gevallen vergunningsvrij gebouwd worden. NOESK denkt graag met u mee en helpt u bij de eventuele vergunningsaanvraag. Zo kunnen wij alvast de technische tekeningen leveren die nodig zijn voor de aanvraag.

Houten gastenverblijf naar wens

Bied uw gezelschap de privacy en het comfort die ze verdienen met een prachtig houten gastenverblijf in uw eigen tuin. Heeft u even geen gasten? Dan kunt u zelf fijn vertoeven in uw eigen buitenverblijf. De kracht van NOESK is het leveren van maatwerk. Dit doen we met hout gewonnen uit duurzame bossen. Verantwoorde bosteelt vinden wij belangrijk. Wilt u een gastenverblijf bouwen en bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Bed & breakfast of guesthouse in de tuin

Een houten gastenverblijf is dé ideale manier om een eigen bed & breakfast te starten. Wanneer u geen gasten heeft, kunt u zelf genieten van het extra buitenverblijf rondom uw woning. Geniet met vrienden, familie of de kinderen van de het houten gastenverblijf.