Houten draaipoort van hardhout

Beeldt u zich eens in: onderweg naar huis van een lange werkdag op kantoor. Op een afstand ziet u het kunstwerk al verschijnen. De goed verlichtte en massieve houten draaipoort opent automatisch zodra u nadert. Uw houten draaipoort beweegt weer terug en sluit zich op het moment dat u de auto uitstapt. Geruisloos, automatisch en vooral moeiteloos.

Houten draaipoort van padouk hardhout, vergrijst na verloop van tijd.

Veilig en met een warm welkom weer thuis dankzij uw automatische draaipoort. Elke dag opnieuw is thuiskomen met een houten poort van NOESK een prettige ervaring.

Massieve houten poorten kenmerken vele voordelen en unieke eigenschappen. Maar wanneer is het nou verstandig om te kiezen voor een draaipoort? Welk materiaal moet u kiezen en hoelang gaat een houten draaipoort mee? NOESK adviseert u graag voor de juiste oplossing die past bij uw wensen.

Geef u en uw gezin een warm welkom bij thuiskomst. Met het automatisch openen van de hardhouten draaipoort is thuiskomen altijd een fijn moment. Met het automatiseren van uw houten draaipoort kiest u voor gemak, efficiëntie en meer privacy en veilig. Wanneer het buiten regent, blijft u droog in de auto wachten tot de poort geopend en weer gesloten is. Doordat de poort automatisch kan sluiten, wordt uw erf altijd weer afgesloten voor onbevoegden.

Bij NOESK bouwen we poorten enkel en alleen van het allerbeste materiaal. Zo gebruiken we geen kopshout aan de bovenzijde waardoor water in het hout kan trekken. Ook beschikken wij over kwaliteitshout van eigen import. Hierdoor hebben wij invloed en controle over het gehele proces en kunnen we u het mooiste hardhout bieden. Bij NOESK bouwen we geen poorten van eikenhout omdat de houtsoort hier te veel voor werkt. U wilt tenslotte na ruim 20 jaar nog steeds uw poort kunnen openen en sluiten. 

De houtsoort padouk is enorm geschikt als materiaal voor houten draaipoorten. Padouk kenmerkt een lange levensduur en hoge duurzaamheidsklasse. Hierdoor bent u verzekerd van een poort die jarenlang alle weersinvloeden kan hebben en nadrukkelijk niet ieder jaar opnieuw gebeitst hoeft te worden. Daarnaast profiteert u met een draaipoort van padouk van een exclusieve uitstraling dankzij het kenmerkende vergrijzingsproces van dit materiaal.

Onze draaipoorten beschikken over een efficiënte en ruimtebesparende draairichting. Ten opzichte van een houten schuifpoort heeft een draaipoort minder ruimte nodig om te openen en te sluiten. De poortdelen draaien naar binnen open en bieden u en uw bezoekers een warm en welkom gevoel bij aankomst.

Benieuwd hoe wij houten draaipoorten nog efficiënter maken? Bij NOESK adviseren we u daar graag in. Denk bijvoorbeeld aan fotocel inklembeveiliging, GSM-modules, codeklavieren, ingebouwde brievenbussen en IP-videokits. 

NOESK ontwerpt, bouwt en plaatst robuuste houten draaipoorten naar wens en altijd op maat. Poorten met een robuust karakter en écht aandacht voor detail. Dat is wat onze poorten van exclusief hardhout zo bijzonder maken. Stel online via onze poortenconfigurator uw houten poort samen. Uw ideale maatwerk poort niet gevonden? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden voor uw droompoort te bespreken.