Luxe houten buitenverblijf op maat

Wat het weer ook doet, welk jaargetijde het ook is: met een houten buitenverblijf van NOESK kunt u met een gerust hart genieten van buiten. Dé plek om te genieten met vrienden en familie, op te warmen in de winter of juist uw welverdiende rust op te zoeken. Een prachtig buitenverblijf, volledig naar uw wens. Onze buitenverblijven worden gemaakt door echte vakmensen, mensen met een hart voor het ambacht. Precies dát ziet u terug in onze constructies.

En omdat geen tuin hetzelfde is, vindt u bij NOESK geen standaard buitenverblijven. Onze constructies worden altijd op maat gemaakt. De combinatie van maatwerk, vakmanschap, ambacht en de beste materialen zorgen voor een oersterk en duurzaam houten buitenverblijf.

Eikenhouten buitenverblijven naar wens

Gedurende het hele jaar beleeft u plezier van uw houten buitenverblijf. Kiest u voor een open bijgebouw of laat u een uitvoering met zijwanden bouwen voor meer bescherming tegen het weer? Met de eindeloze mogelijkheden van maatwerk is het maken van keuzes lastig: NOESK adviseert u hier graag bij. 

De beste materialen voor het allerbeste resultaat

NOESK werkt alleen met de allerbeste materialen en houtsoorten uit eigen import. Bouwen met robuust eikenhout heeft vaak onze voorkeur. Het is duurzaam, oersterk en kenmerkt een prachtige, luxe uitstraling. Eikenhouten buitenverblijven realiseren we dan ook graag voor u. Op zoek naar een ander type eiken bijgebouw? Ook dat is natuurlijk mogelijk. Al onze eikenhouten buitenverblijven zijn voorzien van een sterke houten constructie die bestand is tegen alle weersinvloeden. Uw nieuwe eiken buitenverblijf gaat jarenlang mee dankzij de gebruikte duurzame materialen die we zelf importeren uit verantwoord beheerde bossen.

Ambachtelijke maatwerkoplossingen

Dankzij de professionele 5-assige CNC-bewerkingsmachine van NOESK, is de kwaliteit van de constructies altijd zo constant mogelijk. Zeker in combinatie met de zorgvuldig geselecteerde houtsoorten en het vakmanschap van NOESK. Door ambacht te combineren met eeuwenoud handwerk, krijgen al onze houten bijgebouwen en buitenverblijven een authentieke, stijlvolle uitstraling en onverwoestbare kwaliteit.

Prefab houten buitenverblijf op maat

Wilt u het buitenverblijf zelf in elkaar zetten? Ook dat is bij NOESK geen probleem. Wij bieden prefab zelfbouwpakketten aan zodat u zelfstandig de eikenhoutenconstructie kunt opbouwen. Onze eikenhouten zelfbouwpakketten worden compleet af werf geleverd, inclusief alle benodigde montagematerialen en technische tekeningen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

Buitenverblijven op uw manier

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor een buitenverblijf of houten bijgebouw? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag welke maatwerkoplossingen wij voor u kunnen realiseren. We gaan graag met u in gesprek: onze adviseurs maken graag kennis met u, uw tuin en uw wensen. 

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op