Houten boerderij met gebintconstructie

Boerderijen zijn vroeger vaak opgebouwd op basis van een houten gebintenconstructie. De balken in zo’n sfeervolle boerderij geven een warm gevoel, echt karakter.

NOESK heeft al vele garages, schuren, boerderijen en andere woningen voorzien van een solide houten draagconstructie. Hiervoor maken we gebruik van de traditionele constructie met eikenhouten gebinten. Zo’n eiken gebintconstructie is oersterk en heeft een authentieke uitstraling die past bij uw houten boerderij. 

Gebinten boerderij

Bij NOESK werken we graag met de allerbeste materialen. Een voorbeeld daarvan is eikenhout, een stabiele, duurzame houtsoort. Wij leveren met onze gebintconstructies altijd maatwerk dat volledig is afgestemd op uw wensen en de huidige uitstraling van uw houten boerderij. Kies voor eikenhouten gebinten in uw boerderij en kies voor authentiek karakter. 

Oersterke houten gebinten in uw boerderij

Zeker wanneer u kiest voor eikenhout is er met uw houten balken of houten gebintenconstructie in uw boerderij veel mogelijk. De houtsoort heeft een luxe uitstraling en kan bovendien op talloze manieren worden afgewerkt. Hierdoor kunt u uw houten gebinten nog beter afstemmen op de rest van uw boerderij. Het eikenhout wordt van tevoren zorgvuldig gedroogd, zodat scheuren en krimpen tot een minimum worden beperkt. Met eikenhouten gebinten bouwt NOESK een oersterke gebintconstructie voor uw boerderij van hoogwaardige en constante kwaliteit, waar u jarenlang plezier aan beleeft.

Vrijblijvend advies over gebintconstructies

Wilt u dat NOESK uw houten boerderij voorziet van een traditionele, houten gebintconstructie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de mogelijkheden. We voorzien u graag van advies over de eikenhouten gebintenconstructie voor uw boerderij. Ook voor restauratie en renovatie van de houten gebinten in uw boerderij kunt u bij NOESK terecht.