Houten balken plafond

Een houten balken plafond kenmerkt uw woning. Denk aan een authentieke maar tijdloze uitstraling, sfeer en het gevoel van luxe. De warmte en sfeer die een houten balken plafond met zich meebrengt is ongekend. NOESK is de specialist op het gebied van houten gebintconstructies voor zowel nieuwe als bestaande, traditionele woningen.

Ook wanneer uw woonhuis beschikt over een houten balken plafond of als u houten balken in de woonkamer heeft, kan NOESK u helpen de constructie te repareren, restaureren of een nieuwe constructie realiseren. 

Restauratie van uw houten balken plafond

Wanneer er sprake is van verrotte of verwijderde spanten is het noodzakelijk om de gebintconstructie te restaureren en het oude balken plafond te vervangen. We vervaardigen nieuwe balken die vervolgens zorgvuldig worden ingemeten en geplaatst. Tijdens de restauratie gebruiken we traditionele materialen voor de houten balken om de historische uitstraling van uw pand te behouden én te verbeteren.

Oersterke houten gebintconstructie

NOESK maakt houten gebinten, balken, schoren, gordingen en spanten. Tussen, op en tegen deze onderdelen worden de muren, het eikenhouten balken plafond en het dak van het bouwwerk bevestigd. Eikenhout is een van onze favoriete materialen om mee te werken. Niet alleen heeft het een luxe uitstraling, maar ook is het een zeer stabiel materiaal en bovendien onverwoestbaar. Van eiken balken in de woonkamer heeft u dan ook een leven lang plezier.

Eikenhouten plafond op maat voor uw woning

Bij NOESK leveren we maatwerk dat volledig is afgestemd op uw wens en woonhuis. Uw eikenhouten balken plafond is daardoor volledig op uw woning aangepast. Wilt u advies van de specialisten van NOESK voor de restauratie of de realisatie van uw houten balken plafond? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.