Maatwerk hardhouten poort

U wilt zorgeloos genieten van uw tuin, erf en woonomgeving. Privacy is wat u dan verwacht! Met een houten toegangspoort van NOESK sluit u uw eigen terrein stijlvol af voor ongewenste personen en voertuigen. Sterker nog: een hardhouten poort wordt in de loop der jaren alleen maar nóg mooier dankzij de natuurlijke vergrijzing. 

Enzerinck slot-poort van NOESK

Als u kiest voor een hardhouten poort op maat weet u één ding zeker: u heeft de komende jaren geen omkijken naar het onderhoud van de toegangspoort. Hardhout kenmerkt zich door een ontzettend sterke structuur die niet verweerd en daardoor wel 25 jaar meegaat. En of u nu op zoek bent naar een hardhouten poort, dubbele houten poort of een houten toegangspoort, bij NOESK bent u aan het juiste adres.

Een mooie hardhouten poort op maat kent vele voordelen. Zo beschikt hardhout over een zachte, luxe en exclusieve uitstraling dankzij de prachtige, gevlamde structuren in de houtnerven. De kern van hardhout is enorm stevig waardoor het hout minder snel verweerd en langzaamaan grijs wordt. Zodra bijvoorbeeld padouk vergrijsd, levert dit een sfeervolle uitstraling op van het houtwerk. Schrik niet, want een padouk poort is bij oplevering donkerrood van kleur. Deze felle kleur trekt over tijd bij en maakt hardhout écht typerend hardhout. Veelal gebruiken we padouk, maar ook afrormosia komt veel voor. Afrormosia komt uit verantwoord beheerde bossen in Afrika en is net als padouk enorm duurzaam. De hardhoutsoorten gaan onbehandeld tientallen jaren mee en rotten niet. Een hardhouten toegangspoort of dubbele houten poort kunt u verder eigen maken met verschillende oliën. Ook in praktisch opzicht kunt u uw poort uitbreiden. Denk hierbij aan poortautomatisering, inklembeveiliging en een codeklavier.

Met een dubbele houten poort van NOESK kiest u voor een symmetrisch geheel. Doordat de twee poortdeuren dezelfde breedte hebben levert dit een praktische poort én een stijlvol aangezicht op. Standaard kunt u via één kant van de poort naar binnen. Moet u af en toe met bijvoorbeeld uw auto of de grasmaaier door de poort? Open de dubbele houten poorten dan beide tegelijk. Eventueel kunt u ook een smalle loopdeur combineren met een brede houten toegangspoort. Wat uw wens ook is, in overleg met de hout-experts van NOESK is alles mogelijk.

Bij NOESK ontwerpen, maken en bouwen we dagelijks oersterke hardhouten poorten van de mooiste materialen. Poorten met karakter en aandacht voor detail. In onze werkplaats, in de Neder-Betuwe, werken vakmensen dagelijks niet alleen aan poorten, maar aan de mooiste bouwwerken van hout. Dit doen ze met een flinke dosis vakmanschap en passie voor het ambacht. Dit gecombineerd met het gebruik van moderne hout- en zaagmachines en duurzame hardhoutsoorten zorgt voor een constante hoge kwaliteit. Met onze high-end CNC-machines kunnen wij oneindige variaties uitvoeren wat betreft afwerkingen en zagen. Bekijk de poortenconfigurator van NOESK en stel uw eigen hardhouten poort, dubbele houten poort of houten toegangspoort samen.