Eikenhouten terrasoverkapping op maat

Geniet van het buitenleven in alle seizoenen met een eikenhouten overkapping van NOESK. Pak in de wintermaanden een warm drankje en warm op naast een knisperende houtkachel. Met een luxe overkapping kunt u gerust het gehele jaar door ontspannen in eigen tuin. 

NOESK maakt eikenhouten terrasoverkappingen van duurzaam eikenhout of een andere gewenste houtsoort. Onze maatwerk houten gebintconstructies zijn niet alleen oersterk, maar gaan ook jarenlang mee. 

Hoge kwaliteit eiken constructies

Standaard constructies? Dat kennen wij bij NOESK niet. Wij leveren puur maatwerkoplossingen, want ieder project kent eigen wensen. Onze eikenhouten overkappingen bouwen we bij voorkeur met robuust eikenhout. Een eikenhouten terrasoverkapping kenmerkt hoogwaardige kwaliteit en een luxe, veelzijdige uitstraling. Een eiken terrasoverkapping van NOESK is altijd een waardevolle toevoeging aan uw tuin.

Terrasoverkapping met gebintconstructie

Uw wens staat centraal bij NOESK. Kies bijvoorbeeld naast eikenhout voor douglas of tropisch hardhout. NOESK adviseert u graag over de mogelijkheden en de houtsoorten die voor uw wensen toepasbaar zijn. Met een overkapping met gebintconstructie van NOESK bent u verzekerd van een oersterke constructie die jarenlang meegaat en welke bestand is tegen alle denkbare weersomstandigheden.

Ambachtelijk maatwerk

Bij NOESK bent u verzekerd van een hoge, constante kwaliteit. Dit kunnen wij realiseren door ambacht met innovatie te combineren. Met professionele apparatuur, moderne technieken én onze beheersing van eeuwenoud handwerk weten we als geen ander robuuste en duurzame eikenhouten overkappingen te bouwen. 

Informatie over uw eikenhouten overkapping

Is uw interesse gewekt en bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw eigen eikenhouten overkapping? Neem gerust contact met ons op. Indien gewenst levert NOESK ook eiken terrasoverkappingen als zelfbouwpakket (prefab). U ontvangt dan alle gebinten, benodigde montagematerialen en technische tekeningen om zelf de montage op locatie te verzorgen.