Eikenhouten gebinten en houten constructies

Als NOESK ergens trots op is, dan is het wel op onze eikenhouten constructies en gebinten. Ze zijn degelijk, duurzaam en zeer solide. Daarnaast zien ze er ook nog eens luxe en authentiek uit, want het oog wil ook wat! Al onze eiken gebintconstructies zijn voorzien van traditionele pen- en gatverbindingen, waardoor ze niet alleen mooi, maar ook nog eens oersterk zijn.

Naast het toepassen van traditioneel vakmanschap met de hand, werken we met moderne CNC-machines die zorgen voor een constante hoge kwaliteit.

Verschillende soorten eiken gebinten constructies

Alle eiken constructies van onze garages, veranda’s, bijgebouwen en andere bouwwerken worden gebouwd aan de hand van de traditionele constructie met houten gebinten. Meestal gaat het om eikenhouten gebinten, maar ook douglas gebinten komen regelmatig voor. Met name eikenhout is een stabiele houtsoort met een luxe uitstraling waar u jarenlang plezier van heeft, ongeacht de weersomstandigheden.

Stevige eiken constructies

Onze eikenhouten draagconstructies zijn dus niet alleen oersterk en bestand tegen wind, regen en andere weersinvloeden, maar zijn ook een lust voor het oog. Bij NOESK werken we alleen met de allerbeste materialen en houtsoorten uit eigen import. Die geven uw houten gebinten, en dus uw gehele bouwwerk, een authentieke uitstraling. Wat de functie van uw bouwwerk ook is, met een eiken draagconstructie van NOESK heeft u een sterke basis waar u met een gerust hart op kunt bouwen. Gegarandeerd.

Aan de slag met een eiken constructie?

Wilt u dat NOESK een houten gebintconstructie voor u ontwerpt of bent u benieuwd naar bijvoorbeeld restauratiemogelijkheden van uw bestaande eiken constructie? Neem dan contact met ons op voor vrijblijvend advies. Wij informeren u graag over de mogelijkheden!