Eikenhouten carport of garage

Om uw auto te beschermen tegen weersinvloeden kunt u kiezen uit diverse oplossingen. Zo kunt u een carport plaatsen, waar u meerdere auto’s en zelfs nog een aantal fietsen onder kwijt kunt of een eiken carport aanbouw realiseren.

Maar ook een garage behoort tot de mogelijkheden, zeker omdat daar vaak verrassend weinig ruimte voor nodig is. Kiest u voor een traditionele garage met solide eiken constructie en een plat dak of gaat u voor een authentieke, eikenhouten carport?

Eiken constructie op maat voor uw houten carport of garage

NOESK is dé specialist op het gebied van eikenhouten gebintconstructies. We leveren geen standaardoplossingen, maar realiseren maatwerk dat speciaal op uw tuin-, gevel- of woonruimte is aangepast. Daarvoor werken we met de allerbeste houtmaterialen, waaronder eikenhout. Eikenhout is een duurzame en stabiele houtsoort die uw houten carport of garage een luxe, authentieke uitstraling geeft. 

Eikenhouten carport: sterk en authentiek

Als u kiest voor een eikenhouten gebintconstructie voor uw carport of garage zal u niet teleurgesteld zijn. Een eiken carport is ongekend sterk en bovendien kunt u uw houten garage volledig integreren in het ontwerp voor een tuinhuis of berging. Alle eikenhouten garages, maar ook garages van andere houtsoorten, bouwen we aan de hand van de traditionele constructie met houten gebinten. Deze constructies zijn oersterk en bovendien een lust voor het oog. 

Houten carport bouwpakket

Bij NOESK is alles mogelijk. Zo bieden wij u ook zelfbouwpakketten voor een houten carport van bijvoorbeeld eiken. Hiermee kunt u zelfstandig de eiken garage of carport plaatsen. Ons houten carport bouwpakket wordt volledig voor u op maat samengesteld inclusief nummering, technische tekening en werkmaterialen. Uiteraard kunt u de montage ook door NOESK laten verzorgen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor een prefab carport? Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

De mogelijkheden voor een houten carport

Bent u geïnteresseerd in een eiken carport of een eiken garage en wilt u meer weten over de mogelijkheden rond uw woonhuis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We voorzien u graag van advies over de mogelijkheden voor een eikenhouten carport en luisteren naar uw wensen.  

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op