Eiken tuinhuis op maat

U oriënteert al een tijdje naar een exclusief eiken tuinhuis op maat voor in uw achtertuin. Maar welke type tuinhuis past bij uw wensen en stijl? Welke houtsoort moet u kiezen? Waar moet u op letten? 

Met een eikenhouten tuinhuis van NOESK zit u altijd goed en geniet u van een jarenlange levensduur dankzij de oersterke kwaliteit van de constructie én gebruikte materialen.

Eikenhout voor een exclusieve uitstraling

Bij NOESK bouwen we bij voorkeur met robuust eikenhout, wat ten goede komt aan de uitstraling en de kwaliteit van het tuinhuis. Eiken is bijzonder doordat deze op termijn lichtelijk grijs verweerd, maar nooit zal inleveren op kwaliteit en uitstraling. Het oersterke materiaal geeft een luxe, exclusieve uitstraling. Want het oog wil ook wat! Uw nieuwe tuinhuis gaat jarenlang mee dankzij het gebruik van duurzame materialen die wij zelf importeren uit verantwoord beheerde bossen.

Authentiek én functioneel

Voortaan kunt u op ieder gewenst moment genieten van uw eigen eiken tuinhuis, gedurende alle seizoenen! Met een veelzijdige en authentieke gebintconstructie van NOESK, kunt u eindeloos uw buitenkamer indelen en inrichten. Denk bijvoorbeeld aan multifunctionele glaswanden om de warmte op een koude dag binnen te houden of een knisperende haard met schoorsteen voor die gezellige avonden met vrienden in de tuin.

Eiken tuinhuizen van vroeger

Terug in de tijd kwamen buitenverblijven voornamelijk voor op boerderijen. Vee, hooi en landbouwmachines werden hier veelvuldig in opgeslagen om deze te beschermen tegen weersinvloeden. Tegenwoordig vinden we deze buitenverblijven steeds vaker terug in de vorm van een eikenhouten tuinhuis, tuinkamer of houten paviljoen. 

Sfeervol verblijven in uw tuin

Kunt u niet wachten om lekker te gaan ontspannen in uw nieuwe buitenverblijf? Gaat uw wens uit naar een houten tuinkamer of toch een duurzaam eiken tuinhuis? NOESK gaat graag samen met u in gesprek. Wij bieden maatwerkoplossingen die volledig op uw wensen zijn afgestemd. Graag meer weten? Neem gerust contact met ons op.