Bekijk ook NOESK
Prefab

Eiken houten verlijmde spanten op maat

NOESK is de specialist op het gebied van verlijmde eiken houten spanten en eikenhouten draagconstructies. We bouwen originele, eiken houten gebintwerken voor unieke woningen en verblijven met een oersterke constructie en een authentieke uitstraling.


Verlijmde eiken spanten of douglas spanten

We werken voor onze eiken spanten alleen met de allerbeste materialen. Daarom gebruiken we graag eikenhout en douglashout. Eiken spanten zijn stabiel en onverwoestbaar en hebben bovendien een luxe uitstraling. Douglas heeft dezelfde natuurlijke uitstraling als eikenhout en is een duurzame houtsoort.

Solide basis met verlijmde spanten

Voor onze constructies maken we houten gebinten, balken, eiken spanten en gordingen. Tussen, op en tegen deze onderdelen worden de muren, plafonds en daken van het bouwwerk bevestigd. Zowel verlijmde eiken spanten als douglas spanten zorgen voor een solide basis waar de rest van het bouwwerk op kan worden bevestigd.


Uw eikenhouten draagconstructie weer in goede staat

Behalve voor het bouwen van draagconstructies en eiken houten spanten kunt u bij NOESK ook terecht voor de renovatie en restauratie van uw gebinten. We weten welke aanpassingen nodig zijn om een constructie weer als nieuw te maken. Met behulp van onze professionele machines en moderne technieken, gecombineerd met eeuwenoud ambacht, brengen we uw houten spanten en gebintconstructie weer in originele staat.

Een échte NOESK

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail.

In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Een echte NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!