Eikenhouten kapschuur

Bij NOESK kunt u een keuze maken uit verschillende soorten houten kapschuren. Onze houten kapschuren bestaan in de basis uit eikenhouten gebintconstructies. Deze eiken schuren kenmerken zich door een lange levensduur, waardoor u langer kunt genieten van uw unieke kapschuur.

Exclusieve uitstraling van eikenhout

Het team van NOESK is gespecialiseerd in het realiseren van eikenhouten kapschuren. Kiest u voor een kapschuur van eiken, dan kiest u voor een kapschuur met een luxe uitstraling. Ons eikenhout ademt exclusiviteit dankzij de zware kwaliteit van de robuuste gebinten. U kiest voor eikenhout in uw kapschuur als u wilt dat de constructie lang mee gaat en weinig onderhoud nodig heeft.

Uitvoeringen van een eiken kapschuur

Bij het bouwen van een eikenhouten kapschuur kiest NOESK voor het allerbeste en duurzame eikenhout uit eigen import. Wij bieden verschillende uitvoeringen eiken kapschuren. Zo kunt u kiezen voor een volledig of deels open kapschuur, aangevuld met een overkapping, berging of geïntegreerde carport of stallen. Bij NOESK maken wij het kiezen van een houten kapschuur niet gemakkelijk: onze mogelijkheden zijn eindeloos. Benieuwd wat we realiseren? Ontdek prachtige voorbeelden van wat we eerder hebben gerealiseerd op onze projectpagina.

Kwaliteit van NOESK

Bij NOESK weet u precies waar u aan toe bent. Ieder project begint met het in kaart brengen van de wensen van uw eigen eiken kapschuur. Met onze jarenlange ervaring kunnen wij u op de juiste manier adviseren over uw nieuwe kapschuur, die wij vervaardigen door ambacht met innovatie te combineren. Daardoor bent u verzekerd van een hoge, constante kwaliteit en jarenlang plezier van uw kapschuur.

Prefab zelfbouw kapschuur

Wilt u de kapschuur zelf in elkaar zetten? Ook dat is bij ons geen probleem. NOESK biedt ook prefab bouwpakketten aan zodat u zelf de kapschuur kunt opbouwen op een locatie naar wens. Met onze professionele 5-assige CNC-bewerkingsmachine is de kwaliteit van de constructies altijd zo constant mogelijk.

Onze eikenhouten zelfbouwpakketten worden compleet af werf geleverd, inclusief alle benodigde montagematerialen en technische tekeningen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Ook als u tóch graag de montage door het team van NOESK wilt laten verzorgen!

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op