Luxe eikenhouten bijgebouwen

Geniet optimaal van het buitenleven met een eikenhouten bijgebouw van NOESK. Richt uw bijgebouw praktisch en functioneel in of kies om een plek te creëren waar u volledig tot rust kunt komen. Of dit nou een werkplaats, tuinkantoor of loungeplek is: ieder bijgebouw van hout is anders en daarom is een houten bijgebouw bij NOESK ook áltijd maatwerk. 

Lang plezier van uw eikenhouten bijgebouw

Het duurzame eikenhout van NOESK staat bekend om zijn lange levensduur: omdat het een mooie, harde houtsoort is. Uw eikenhouten bijgebouw heeft daardoor nagenoeg geen onderhoud nodig en vergrijst door de jaren heen mooi licht. Een eikenhouten bijgebouw biedt naast een lange levensduur ook een exclusieve en luxe uitstraling. Een uitstraling die perfect past bij een landelijke of moderne sfeer. 

Ambachtelijke constructies

NOESK bouwt met moderne én traditionele technieken eikenhouten gebintconstructies. Dankzij deze combinatie garanderen wij een constante en hoge kwaliteit. Wij bouwen alle eikenhouten bijgebouwen met onze kenmerkende eiken gebintconstructies. Vroeger werd deze bouwstijl ook gebruikt voor typerende traditionele boerderijen en woningen. Benieuwd naar onze reeds gerealiseerde eikenhouten bijgebouwen? Neem een kijkje bij onze projecten. 

Veelzijdig eiken bijgebouw

Uw wensen worden realiteit want alles is mogelijk met een eiken bijgebouw van NOESK. Denk hierbij aan een open of gesloten constructie in de tuin, een eikenhouten carport om uw auto te beschermen tegen alle invloeden van het weer of een stijlvolle ruimte voor opslag. Vaak wordt een bijgebouw gerealiseerd in combinatie met een veranda, berging of overkapping. Met al die mogelijkheden is het maken van keuzes lastig: NOESK adviseert en helpt u hier graag bij. 

Oersterke houten constructies

De combinatie van maatwerk, vakmanschap, ambacht én de beste materialen zorgen voor een oersterke en duurzame eikenhouten bijgebouw. Wilt u vrijblijvend meer weten over de mogelijkheden voor een houten bijgebouw of buitenverblijf in uw tuin? Neem dan contact met ons op. 

Prefab eiken bijgebouw

Wilt u uw nieuwe eiken bijgebouw liever zelf monteren? Ook dat is mogelijk! Wij bieden prefab zelfbouwpakketten aan zodat u zelf de eiken constructie kunt opbouwen. Onze zelfbouwpakketten voor bijgebouwen worden compleet geleverd, inclusief alle benodigde technische tekeningen en montagematerialen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Prefab bouwpakketten voor aannemers

Wist u dat NOESK dé specialist is in prefab zelfbouwpakketten? Perfect voor de aannemer, hovenier en (semi-) professional!
Neem contact op