Bekijk ook NOESK
Prefab

Balken/plafonds

NOESK ontwikkelt een oersterke houten constructie voor uw plafond
NOESK is de specialist op het gebied van houten gebintconstructies voor zowel nieuwe als traditionele woningen. We maken de houten gebinten, dwarsgebinten, spanten en gordingen die voor deze constructie nodig zijn. Tussen, op en tegen de houten balken, spanten en gordingen worden de muren, plafonds en daken bevestigd. De rest van het huis hoeft niet van hout te zijn, maar het kán wel.

Houten balken constructie in traditionele en eigentijdse woningen
Onze balken, spanten en andere elementen kunnen in zowel traditionele als moderne huizen worden toegepast. Het is ook mogelijk om een moderne woning met een houten gebintconstructie een luxueuze uitstraling te geven.

De gebintconstructies die we voor de diverse plafonds ontwerpen en bouwen geven een woning een landelijke, traditionele uitstraling. Daarnaast is de constructie oersterk en zult u er jarenlang plezier van hebben.

Eikenhouten balken voor uw plafond
Bij NOESK zijn we gespecialiseerd in het werken met eikenhout. Dit is een duurzame, sterke houtsoort die al eeuwenlang wordt gebruikt voor het bouwen van gebintconstructie. We werken nog steeds met de traditionele methoden, maar maken inmiddels ook gebruik van modernere, innovatieve oplossingen om bij ieder project de beste kwaliteit te kunnen leveren.

Een NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden. Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!

Een échte NOESK

NOESK ontwerpt, maakt en bouwt robuuste eikenhouten gebintconstructies. Constructies met een eigen gevoel, en aandacht voor detail.

In onze zagerij werken vakmensen die dagelijks de mooiste bouwwerken maken: met hun handen, maar vooral met hun hart. Een echte NOESK is verkrijgbaar bij Willemsen Hout in Opheusden.

Wilt u ook eigenaar worden van een echte NOESK? Neem dan contact met ons op!