Bekijk ook NOESK
Prefab

Voor aannemers

NOESK is hét adres voor houten gebinten

NOESK kan u als aannemer van A tot Z ondersteunen: van het maken van de tekening tot het voorbereiden en monteren van de constructie. Daarnaast kunt u bij NOESK terecht voor al uw kwaliteitshout. Wij weten uit ervaring dat het mooier wordt wanneer de beste materialen gebruikt worden. Bij NOESK kopen we ons hout zelf in: tropisch hardhout, lariks/douglas en eikenhout. Of het nu gaat om dikke balken of gebinten: een groot aantal afmetingen en houtsoorten zijn voorradig. Een uitkomst voor hoveniers, bouwbedrijven of aannemers. Daarnaast bieden we extra service voor onze klanten en comfort met onze verhuurservice.

Aannemers weten ons met name te vinden voor de uitvoering van het voorbereidende werk: zo kunnen wij complete (dak)constructies en gebinten in de werkplaats van NOESK op maat voor u maken. Ook maken wij houten gebintconstructies op maat voor woningen, schuren, bijgebouwen, veranda’s, carports en boerderijen. Meer weten? Neem contact met ons op!

Projecten bekijken   Meer informatie?

Houten schuren en bijgebouwen

Wij bouwen houten bijgebouwen, schuren, overkappingen, carports en garages volledig op maat. U kunt alles zelf bepalen, van houtsoort tot kozijnen en dakbedekking; wij maken het. Voor onze schuren maken wij uitsluitend gebruik van het beste hout en de nieuwste technieken. Indien gewenst plaatsen wij de schuur op locatie, of we leveren het geheel als maatwerk bouwpakket.
 

Houten gebintconstructies voor woningen, bijgebouwen, veranda's en carports

Een houten schuur, carport of veranda wordt een unieke, nostalgische eyecatcher wanneer deze wordt opgebouwd met authentieke houten gebinten. De klassieke uitstraling en kleurstelling kunnen volledig zelf bepaald worden. Eiken balken in verschillende maten vormen de basis van de constructie. De gebruikte 'oude' pen- gat verbindingen om deze te verbinden zijn enorm duurzaam en sterk.

Behalve dat gebintconstructies oersterk zijn, geven ze een moderne woning, veranda, carport of schuur een authentieke en chique uitstraling. Wanneer u uw hand over de zware eikenhouten balken laat gaan, voelt u het vakmanschap en de aandacht voor detail waarmee de constructie is uitgedacht, gemaakt en opgebouwd.

Schuur

Gespecialiseerd in houten gebinten

Bij NOESK bouwen we al jaren houten schuren op deze ambachtswijze en zijn we gespecialiseerd in de klassieke bouw met de houten gebinten. Op basis van een tekening van bijvoorbeeld een moderne schuur kunnen wij gericht advies geven en helpen bij de inpassing van houten gebinten om het geheel een klassieke en chique uitstraling te geven.

Vanuit de werkplaats in Opheusden worden de gebinten getekend en met de hand vervaardigd. Zodoende weten de houtbouwers zeker dat alles klopt en past. Wanneer alle onderdelen klaar zijn worden deze getransporteerd naar de plaats van bestemming. Daar worden deze gebinten door dezelfde bouwers (of door uzelf) gemonteerd tot de uiteindelijke constructie.

Nieuwsgierig hoe NOESK u als aannemer kan ondersteunen bij de realisatie van maatwerk constructies van hoge kwaliteit? Neem contact met ons op, we bespreken graag met u als aannemer alle mogelijkheden.

Contact opnemen