Bekijk ook NOESK
Prefab

Woningen

Houten gebinten voor uw woning of boerderij

NOESK is de specialist op het gebied van authentieke (eiken)houten gebintconstructies. NOESK heeft jarenlange ervaring in de bouw van authentieke eikenhouten gebintconstructies. Deze ervaring gebruiken we voor de vervaardiging van onze luxe houten schuren, carports en garages, maar ook voor complete woningen of boerderijen. 

Wilt u weten of houten gebinten ook iets voor u is? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder enkele voorbeelden van woningen die wij hebben gerealiseerd!

Eikenhouten gevelconstructie Rhenen

Gebinten gevelconstructie met eiken lamellen

In Rhenen hebben we een onder architectuur gebouwde moderne villa voorzien van een houten gevelconstructie met gebinten en lamellen van hoogwaardig Frans eikenhout. Deze moderne woning krijgt door de gebinten een klassieke twist en vormt samen met het uitzicht vanuit de achtertuin op de Rijn voor een absoluut uniek woonobject!

Bekijk project

Eikenhouten gebintconstructie Huissen

Met 'krommer' spantbenen

Voor deze boerderij in Huissen hebben wij een gebintconstructie met “krommer” spantbenen van hoogwaardig Frans eiken gerealiseerd. De gebinten zijn van buitenaf niet zichtbaar maar vormen in de woning een prachtig geheel als omlijsting voor bijvoorbeeld de klassieke stalen taatsdeuren.

Bekijk project

Gebintconstructie T-boerderij Opheusden

Gebintconstructie van Frans eikenhout

Voor deze typische Betuwse boerderij hebben wij de gebintconstructie gerealiseerd van hoogwaardig Frans eikenhout. De gebinten zijn door de hele woning zichtbaar en geven deze T-boerderij haar originele karakter. De gebinten zijn zelfs zichtbaar doorgetrokken in het trappenhuis en in de nok.

Bekijk project

Monumentale T-boerderij Kesteren

Oerdegelijke constructie met ankerbalkgebinten

De houten gebintconstructie van deze monumentale T-boerderij en eikenhouten hooiberg in Kesteren hebben we geheel opnieuw opgebouwd. De gebintconstructie is gemaakt van Frans eiken en na montage gestraald om de originele, oude ‘look’ te creëren. De constructie is gemaakt van ankerbalkgebinten, het hellende dak is voorzien van jukdekspanten en sporendak.

Bekijk project

Gebintconstructie Nijkerk

Moderne gebintconstructie met traditionele verbindingen

Deze schuurwoning hebben wij volledig opgebouwd uit hoogwaardig spintvrij eiken. De moderne gebintconstructie in combinatie met de traditionele verbindingen geven het geheel een robuust en tijdloos karakter. Hierbij hebben we de gordingen met relatief grote afstanden van elkaar geplaatst en daarop een dikke verdiepingsvloer van 45mm aangebracht.

Bekijk project

Woonhuis Nieuwersluis

Hoogwaardige Frans eiken gebinten met balklaag

In deze bestaande woning in Nieuwersluis hebben we tijdens de renovatie een nieuwbouw gebintconstructie gerealiseerd. Deze hoogwaardige gebinten van Frans eikenhout met balklaag zijn door het hele huis zichtbaar en geven de woning een authentieke uitstraling.

Bekijk project

Nieuwbouwwoning Kesteren

Traditionele gebinten in moderne nieuwbouw

In deze nieuwbouwwoning in Kesteren hebben wij een landelijke gebintconstructie op maat gemaakt van hoogwaardig Frans eikenhout. Deze dragende constructie geeft de woning ook van binnen een authentieke, landelijke sfeer; de houten gebinten zijn allemaal fraai in het zicht in de diverse vertrekken.

Bekijk project