Bekijk ook NOESK
Prefab

Veranda’s/bijgebouwen

Luxe eikenhouten veranda’s volledig op maat

Een veranda kan een aanbouw aan uw bestaande woning zijn of een losstaande constructie. Met een veranda heeft u 12 maanden per jaar plezier van het buitenleven, maar dan letterlijk naast de deur. Bij de bouw van onze luxe eikenhouten veranda’s en bijgebouwen maken wij gebruik van dezelfde sterke, nostalgische houten gebintconstructies als bij de bouw van traditionele woningen of boerderijen.  

Wilt u weten of zo’n veranda ook iets voor u is? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder enkele voorbeelden van veranda's en bijgebouwen die wij hebben gerealiseerd!

Eikenhouten buitenverblijf Opheusden

Met veranda en glazen pui

In Opheusden hebben we dit eikenhouten buitenverblijf gerealiseerd met een dragende gebintenconstructie als basis. Door de combinatie van het puntdak, de chique zwarte afwerking en de glazen pui die toegang verschaft tot het veranda- gedeelte is het met dit buitenverblijf het hele jaar door goed toeven!

Bekijk project

Eikenhouten poolhouse Tiel

met eikenhouten gebintconstructie

In Tiel hebben wij een schitterend poolhouse met veranda van maar liefst 5 bij 8 meter geplaatst. De degelijke gebintconstructie van Frans eikenhout staat garant voor een lange levensduur en is nagenoeg onderhoudsvrij.

Bekijk project

Schuur met luifel Lettele

van hoogwaardig Frans eikenhout

In Lettele hebben wij uit hoogwaardig Frans eikenhout in combinatie met Lariks Douglas deze prachtige veranda met schuur van 6,30 bij 9 meter inclusief luifel gerealiseerd. De donkere potdekselplanken geven in combinatie met het donkere straatwerk en de donkere geglazuurde pannen het geheel een chique karakter. Een echte eyecatcher in deze prachtig aangelegde tuin!

Bekijk project