Bekijk ook NOESK
Prefab

(Kap) schuren

Kapschuren van luxe eikenhout of lariks/douglas

U kunt kiezen voor een open buitenverblijf of kapschuur of een uitvoering met zijwanden. Zelfs een gesloten kapschuur met 4 zijwanden behoort tot de mogelijkheden. NOESK werkt enkel met de beste materialen. Onze kapschuren worden vaak gemaakt van duurzaam en stabiel eikenhout. Kiest u in plaats van luxe eikenhout liever voor lariks/douglas, dan is dat ook geen probleem!

Wilt u weten of zo’n (kap)schuur ook iets voor u is? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder enkele voorbeelden van (kap)schuren die wij hebben gerealiseerd!

Eikenhouten schuur Reeuwijk

met verticale eiken gevelbekleding

In Reeuwijk hebben wij de robuuste eikenhouten gebintconstructie gerealiseerd voor deze karakteristieke schuur met veranda van 4 bij 10,5 meter. De verticale eiken gevelbekleding in combinatie met het gemêleerde oude pannendak geven deze constructie een heel nostalgisch karakter.

Bekijk project

Houten kapschuur in Arnhem

Kapschuur met volledig douglas houten gebintconstructie en voorzien van pen- en gatverbindingen. Zeer degelijk uitgevoerd met hoofdspanten van 30x30 centimeter. De complete constructie meet 32 bij 10 meter en behelst onder andere een kantoor, werkplaats, technische ruimte en dierenverblijf. Uiteindelijk is over het hele complex een groen dak toegepast. 

Bekijk project

Gebintconstructie Meterik

Kapschuur met moderne gebintconstructie

Deze kapschuur in Meterik hebben wij volledig opgebouwd uit hoogwaardig Frans eiken. De zeer degelijke eikenhouten gebintconstructie geeft de kapschuur zijn kenmerkende, nostalgische en landelijke karakter. De volledige constructie meet 8,5 bij 16,5 meter en de diverse spanten en gordingen zijn met traditionele pen- en gatverbindingen aan elkaar verbonden.
Bekijk project