Bekijk ook NOESK
Prefab

Garages/carports

Eikenhouten garages: ongekende ruimte en luxe

Voor de bouw van een bijzondere garage bent u bij NOESK aan het juiste adres. Wist u dat er vaak verrassend weinig ruimte nodig is voor de bouw van een garage? En dat terwijl het u juist veel extra bergruimte én een mooie uitstraling oplevert. Een eikenhouten garage met een traditionele gebintconstructie geeft uw woning of boerderij echt iets extra’s.

Wilt u weten of zo’n carports ook iets voor u is? Neem dan contact met ons op of bekijk hieronder enkele voorbeelden van garages en carports die wij hebben gerealiseerd!

Gepotdekselde garage in Ingen

Met dragende douglas constructie

Voor deze garage met opbergzolder in Ingen hebben wij een dragende douglas constructie gerealiseerd. In combinatie met de klassieke openslaande garagedeuren, gepotdekselde wanden en zwarte afwerking krijgt deze prachtige garage een tijdloos en chique karakter.

Bekijk project

Eikenhouten carport en berging Angeren

met a-symmetrisch aflopend dak

In Angeren hebben wij een eikenhouten gebintconstructie gerealiseerd voor een carport met berging. De carport meet 5 bij 7,5 meter en heeft door het eikenhouten een luxe en nostalgisch aangezicht. De dwarsbalken van 5 meter zijn vooraf helemaal voorbewerkt en in zijn geheel vervoerd.

Bekijk project

Houten carport met berging

Douglas gebintconstructie met pen- en gatverbindingen

In Zoetermeer hebben we deze houten carport met berging op maat geplaatst. De carport is gemaakt van een douglas gebintconstructie voorzien van pen- en gatverbindingen, heeft een degelijke houten sporenkap en is afgewerkt met verticale potdekselplanken. De constructie is geplaatst op een betonnen fundering en voorzien van degelijk verstelbaar hang- en sluitwerk in chique zwart. 

Bekijk project